Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea Baniciu

Moment cu totul și cu totul special, în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. De data aceasta, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au deghizat în Florin Pittiș și Mircea Baniciu și au făcut show magic cu piesa „Vinovații fără vină”!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au devenit Florian Pittiș și Mircea Baniciu la „Te cunosc de undeva” Galerie
Pentru Liviu Vârciu și Andrei Șfefănescu, simpatica ruletă a decis ca cei doi să intre în pielea unor artiști celebri precum Florin Pittiș și Mircea Baniciu. | Antena 1

Vă reamintim că această gală poartă numele de „Nostalgia”, așa că ediția este una dedicată amintirilor tuturor românilor.

Pentru Liviu Vârciu și Andrei Șfefănescu, simpatica ruletă a decis ca cei doi să intre în pielea unor artiști celebri precum Florin Pittiș și Mircea Baniciu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol cu piesa „Vinovații fără vină” în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16

Aproape că nu există român care să nu fi ascultat măcar o dată în viață celebra piesă „Vinovații fără vină”, un adevărat imn dedicat libertății. De-a lungul timpului, melodia a cucerit inimile a numeroase generații și este aproape nelipsită de la festivalurile românești de muzică rock și folk.

Astfel, în a patra ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost nevoiți să se pregătească intens pentru a putea să-i imite cât mai bine Florian Pittiș și Mircea Baniciu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

După o săptămână întreagă de repetiții și lecții de canto sau de mișcare scenică, cele două vedete și-au făcut curaj, s-au costumat, și-au făcut curaj și au urcat pe scenă!

Surpriza a fost mare încă din primele secunde, căci nimeni nu se aștepta ca aceștia să semene atât de mult cu adevărații artiști. Cu o atitudine de milioane, cei doi au făcut un show de excepție în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16.

Pe Andrei Ștefănescu am putut să-l vedem purtând plete lungi și tricou, în timp ce Liviu Vârciu și-a luat chitara și a încercat să-l imite cât mai bine pe celebrul tată al Anei Baniciu.

„Nu mă așteptam, dar semănați. Nu mă așteptam, am filmat un pic, ultima bucată, ca să-i trimit lui tata. Minunat, felicitări!”, a fost reacția pe care a avut-o Ana Baniciu, după ce a văzut momentul special pregătit de cei doi concurenți.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu

La finalul specialului moment artistic, cei doi au fost jurizați și au primit numeroase cuvinte de laudă. Rând pe rând, Aurelian Temișan, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Ozana Barabancea au punctat acele aspecte pe care le-au apreciat în mod special la interpretarea celor doi.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva” sezonul 16 ca să descoperi mai multe detalii despre acest moment.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au emoționat în rolul de Maria Tănase și Fărâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x