Căutare Live

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei cântă Moves like Jagger, de Maroon 5. Moment spectaculos

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei i-au interpretat pe Adam Levine și Christina Aguilera, cu celebra melodie Moves like Jagger. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei i-au interpretat pe Adam Levine și Christina Aguilera, cu celebra melodie Moves like Jagger. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Este foarte greu să intri în pielea tatuată a lui Adam Levine de la Maroon Five și este nevoie de multă muncă! Ne-au cucerit data trecută cu senzaționalii Sam Smith și Pink, dar să vedem dacă reușesc de data acesta să imite mișcările lui Jagger.

lona Brezoianu şi Florin Ristei cântă Moves like Jagger, de Maroon 5 ft. Christina Aguilera.

Aventura tranformărilor a continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a treia gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă!

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei i-au interpretat pe Adam Levine și Christina Aguilera, cu celebra melodie Moves like Jagger. Cum a arătat transformarea pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Cei doi fuzionează extrem de bine împreună și experiența pe scenă și-a spus cuvântul, cel puțin în cazul lui Florin Ristei, căruia îi curge muzica prin vene.

Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută. Show-ul a fost complet: mișcare scenică, performanță vocală și carismă!

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei cântă P!nk & Sam Smith – Stay with me. Interpretare de excepție

Jurizarea cuplului lona Brezoianu şi Florin Ristei. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor doi

"Dragilor, eu sunt fascinată de Ilona, care ne păcălește de fiecare dată! Vine la antrenamente, ea așa ca un băiețel și apoi vine aici și foarte feminină și foarte senzuală și cu atitudine pe alături de pisică sexy. De ce nu ești așa mai pisică și mai panteră și viața de zi cu zi? Mi s-a părut că ești unul la unul cu Christina Aguilera. Și acum revenind la prietenul meu Florin din Galați... Te iubesc dragul meu, ai fost și tu aproape! Mi-ar fi plăcut puțin să te miști mai mult ca Mick jagger. Faceți o echipă extraordinară și aveți foarte mari șanse la finalul acestui sezon", a spus Andreea Bălan.

"Ați fost personaje! Una peste alta, ați avut niște personaje foarte frumoase și vă mulțumesc pentru asta", a spus Cristi Iacob.

"Eu nu o să vă spun că vă iubesc, dar mă las cucerită la fiecare pas pe care voi îl faceți înspre mine, pentru că eu îl văd pe Ristei, este foarte drăgălaș, te învață și îți spune lucruri frumoase și cum să rezolv niște lucruri, bravo ție că faci asta! Tu ești plină de talent aș fi vrut mai apăsat să vii cu gura mai deschisă. Prezența ta la Te cunosc de undeva este un casting perfect pentru orice musical", a spus Ozana Barabancea.

"Bâtă de ai fi, lângă Ristei n-ai cum greși!", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu se transformă în Nino D'angelo și Brunella Selo și cân... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Jazzy Jo şi Zarug s-au transformat în Dua Lipa și Elton John. Moment de excepție...
Ultimele știri
x