Căutare Live

Te Cunosc de Undeva! 14 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a treia ediții. Discuții la limită despre punctajele oferite

Telespectatorii au ocazia să vadă în videoclipurile din acest articol cum a arătat procesul de pregătire, la machiaj și costume pentru gala din 14 mai 2022. În fiecare sâmbătă seara, prezentatorii show-ului Te cunosc de Undeva! invită telespectatorii în culisele emisiunii.

Telespectatorii au ocazia să vadă în videoclipurile din acest articol cum a arătat procesul de pregătire, la machiaj și costume pentru gala din 14 mai 2022. În fiecare sâmbătă seara, prezentatorii show-ului Te cunosc de Undeva! invită telespectatorii în culisele emisiunii.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ruleta le-a adus concurenților personaje pe cât de frumoase, pe atât de emoționante și carismatice, care au creat duete posibile doar pe scena Te cunosc de undeva!, însă în spatele performanței se află multe ore de lucru atât la machiaj, cât și repetiții nesfârșite,

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată pe 13 mai, de la 20:00, la Antena 1 a venit cu momente cu totul speciale pe scena transforming show-ului.

Ce se întâmplă în culisele show-ului Te cunosc de Undeva!, ajuns la sezonul al 17-lea

Telespectatorii pot vedea ce desfășurare de forțe este în spatele unui show emblematic. În culise, discuțiile curg valuri între concurenți! Toți au de spus câte ceva despre personaje, dar și despre cei care le interpretează.

Transformarea cea mare are loc la machiaj, acolo unde au loc și cele mai multe discuții între artiști. Concurenții trebuie să facă multe sacrifici pentru a intra în pielea personajelor. Pentru un show ca la carte, echipa Te cunosc de undeva depune un efort imens, la fel și concurenții.

În culise s-a dezbătut intens punctajul oferit de juriu și de colegi. De exemplu, Jazzy Jo nu a fost deloc mulțumită de notele primite și a fost foarte supărată, după ce a interpretat excepțional Sorina și Nicolae Guță. Zarug a recunoscut că ea a luat-o personal și în gală a stat să o calmeze.

La fel de nemulțumita fost și Anisia Gafton, care alături de Ionuț Rusu a interpretat trupa Savoy.

Și Ilona Brezoianu a fost supărată. "Mi-a dat aseară mesaj la 12 noaptea, din senin, mă pregăteam să mă culc: "Cum să câștige, bă, ăia cu Cottone eye joe?". Atât mi-a scris. I-am zis nu te mai măcina!", spune Florin Ristei.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă le-au interpretat pe Madonna şi Britney Spears. Show de ex... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Jazzy Jo și Zarug au câștigat a treia ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x