Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, cabaret sublim, transformați în Liza Minnelli și Joel Grey

În Finala Te cunosc de undeva!, sezonul 16, Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au transformat în Liza Minnelli și Joel Grey, reușind să facă un show desăvârșit.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, trnaformați în Liza Minnelli și Joel Grey, pe scena TCDU Galerie
Adriana Trandafir și Romică Țociu au dat dovadă de ambiție și talent, trnaformați în Liza Minnelli și Joel Grey | Antena 1

La 65 de ani, respectiv 59, Adriana Trandafir și Romică Țociu nu s-au dat în lături de la niciun personaj de-a lungul sezonului 16 de Te cunosc de undeva! În Finală, ruleta le-a dat o misiune extrem de dificilă celor doi actori, misiune pe care au îndeplinit-o exemplar.

Așa cum ne-au obișnuit, Adriana și Romică au emanat exuberanță, ambiție și talent, făcând un moment de cabaret de neuitat.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au dansat, au cântat și mai mult, au interpretat musicalul „Money”, transformați în Liza Minnelli și Joel Grey.

Jurații au fost extrem de încântați de prestația celor doi artiști.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu câștigă a XIII-a ediție a sezonului 16

Cum au reacționat jurații când i-au văzut pe Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Liza Minnelli și Joel Grey

Cristi Iacob i-a numit pe cei doi „coperta sezonului 16”.

„Vorbesc despre unul dintre cele mai grele momente din istoria filmului, din istoria culturii. Eu cred că numai în provocările mari câștigi. Voi ați demonstrat din plin că se poate. Voi sunteți coperta acestui sezon, după părerea mea”

Andreea Bălan și-a exprimat admirația față de Adiana și Romică.

„Sunteți demni de admirat, sunteți minunați, sunt convinsă că veți rămâne pe vecie în sufletele celor de acasă. Sunteți extraordinari. Ați cântat, ați dansat, ați făcut show-uri excepționale”, a spus jurata.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache

Ozana Barabancea a remarcat că cei doi s-au autodepășit:

„În ceea ce vă privește pe voi doi, v-ați autodepășit. Sunt foarte mulțumită de ceea ce am auzit în această seară”, a spus Ozana Barabancea.

Aurelian Temișan a evidențiat faptul că având în vedere că au o vârstă mai înaintată, față de ceilalți concurenți, Adriana și Romică sunt dovada vie a faptului că se poate:

„Eu vreau să vă mulțumesc pentru că îmi creați aceste emoții”, a declarat Aurelian Temișan, spunând că visează ca la vârsta lor să fie la fel:

„Ne-ați înnebunit cu vârsta asta”, a glumit Adriana, completând că „Ideea este că dacă la 65 de ani se poate…se poate și la 49”.

Pentru ce și-a cerut scuze Romică Țociu, în Finala Te cunosc de undeva!

Romică Țocoiu a subliniat că el are 59 de ani și Adriana 65.

Înainte de a merge la canapea Romică Țociu a vrut să-i ceară scuze Adrianei pentru momentele dificile d ela repetițIi.

„Vreau să-mi cer iertare și scuze Adrianei, pentru cât i-am omorât nervii pentru numărul ăsta. Indiferent dacă vom câștiga sau nu vreau să-mi cer iertare pentru cum ți-am făcut creierii”, a declarat Romică Țociu.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Spune ce crezi despre transformări, chiar în timp ce o urmărești, în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Mirela Vaida, moment spectaculos de folclor: „Te felicit și îți mulțumesc”... Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Cristina Vasiu a fost "The Best” în Marea Finală: „Ești genială!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x