Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu câștigă a XIII-a ediție a sezonului 16

În ediția 13 a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Țociu câștigă gala Românilor Internaționali, deghizați în Leontina Văduva și Luciano Pavarotti.

adriana si romica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu | antena 1

În această seara, lupta dintre concurenți a fost una strânsă, iar transformările lor au uluit jurații. Gala cu numărul XIII a adus pe scenă cele mai cunoscute și apreciate personaje, însă cei care au impresionat cel mai mult au fost Adriana Trandafir și Romică Țociu, interpretându-i pe Leontina Văduva și Luciano Pavarotti.

Câștigătorii din această seară, câștigători pentru a doua săptămâna consecutiv, Adriana și Romică au fost extrem de surprinși să afle că au câștigat, iar Adriana, profund impresionată, a început să plângă.

„De ce plângi?”, a întrebat-o Alina Pușcaș.

„Eu nu am să vorbesc foarte mult. Nu vreau decât să o felicit pe Adriana pentru că în afară de faptul că este o actriță extraordinară, astăzi a cântat dumnezeiește. Te iubesc, te felicit și le mulțumesc producătorilor că au avut minunata ideea de a face cuplu cu tine”, i-a transmis Romică Țociu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Imagini din culise! Glume savuroase pe seama transformării Adrianei Trandafir

Adrian, extrem de emoționată, nu se putea opri din plâns.

„Toată starea asta a mea e rezultatul tuturor emoțiilor, tuturor acelora care au fost aici. Nu neapărat câștigători, ci care au fost și au muncit la această emisiune”, a adăugat Adriana Trandafir.

Cum arată clasamentul ediției XIII a sezonului 16 de "Te cunosc de undeva!"

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat gala cu numărul XIII cu 64 de puncte, lucru de care s-au bucurat extrem de mult. Următorii în clasament sunt Liviu și Andrei cu 52 de puncte, pe locul trei în clasament este Radu Ștefan Bănică cu 42 de puncte. Ana și Raluka au acumulat 40 de puncte, iar Cristina Vasiu 39 de puncte. Pe locul șase este Emilia Popescu, care a obținut 32 de puncte. Mirela Vaida a reușit să strângă 27 de puncte, iar pe ultimul loc a fost Pepe cu 21 de puncte.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Emilia Popescu se transformă în Meghan Trainor - All about that bass

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Imagini din culise! Reacția lui Mihai Trăistariu când află că e imitat în Gala Românilo... Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 13. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x