Căutare Live

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Cristina Vasiu a fost "The Best” în Marea Finală: „Ești genială!”

Cristina Vasiu a interpretat piesa „The Best”, în Finala Te cunosc de undeva! și i-a ridicat în picioare pe jurați.

Cristina Vasiu a demonstrat de-a lungul sezonului 16 că are o voce de excepție și că este un artist care merită se se bucure de recunoașterea și aprecierea fanilor și colegilor de breaslă. În Finala Te cunosc de undeva! Cristina Vasiu a interpretat piesa Tinei Turner și a adus pe scenă un show plin de energie care i-a determinat pe jurați să se ridice de pe scaune.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei Vasiu. Artista a primit cu lacrimi în ochi complimentele și încurajările celor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Cristina Vasiu, moment de excepție, transformată în Dan Spătaru

Ce au spus jurații după momentul de excepție al Cristinei vasiu, din Finala sezonului 16 Te cunosc de undeva!

„Personal am fost foarte bucuros să te revăd. Ai excelat la unele personaje, la altele n-ai avut ce să faci mai mult. Pentru tot ce ai făcut eu sunt bucuros”, i-a spus Aurelian Temișan Cristinei Vasiu.

„Este o diferență între genial și excepțional. Genialul este genial în orice împrejurare, pe când excepțional este genial doar în anumite circumstanțe. Tu ești genială indiferent de starea vremii”, a spus Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Cristina Vasiu, singurul travesti din Gala Românilor de Top, spectaculoasă ca Mihai Trăistariu

„Eu sunt verde în față. Ne-ai dat pe spate cu vocea ta. Ai atitudine, ai voce, dansezi, ai carismă, ești minunată. O carieră lungă și frumoasă îți doresc”, a spus Andreea Bălan.

„Nu numai voce, ai și o personalitate foarte frumoasă. personalitate cu de toate, inclusiv cu gentilețe”, a conchis Cristi Iacob.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și face un moment de excepție

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, cabaret sublim, transformați în Liza Minnelli și Jo... Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, fenomenali, transformați în Elvis Presley și Fredd...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Ultimele știri
x