Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Cristina Vasiu, moment de excepție, transformată în Dan Spătaru

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu s-a transformat în Dan Spătaru și a interpretat piesa "Nu m-am gândit la despărţire".

În ediția XIV a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu s-a transformat în Dan Spătaru

Antena 1

Cristina Vasiu a făcut furori pe scena "Te cunosc de undeva!" cu una dintre cele mai bune transformări ale sale de până acum. Se pare că transformarea în Dan Spătaru i-a adus o experiență de neuitat concurentei și i-a purtat noroc în această seară.

Momentul său a fost unul impecabil, mai ales pentru faptul că a repretat din greu și a dat tot ce a putut încă din prima clipă. Cristina Vasiu a savurat din plin piesa "Nu m-am gândit la despărţire" și a ținut cont de toate sfaturile pe care le-a primit din partea juraților.

Deși a întâmpinat câteva probleme cu timbrul vocal, concurenta a reușit să intre rapid în pielea personajului și să fascineze publicul.

Transformarea Cristinei Vasiu a stârnit amintiri la masa juriului

Cristina Vasiu a urcat pe scenă încrezătoare și a impresionat cu vocea ei spectaculoasă, iar laudele juraților nu au încetat să apară. Mai mult decât atât, tânăra a primit și o avalanșă de aplauze.

"Sunt încântat, sunt emoționat, sunt mișcat pentru că l-am cunoscut, pentru că am jucat biliard cu el, pentru că am învățat ce înseamnă eleganța și simplitatea de la Dan Spătaru. Ești fantastică!", a spus Aurelian Temișan despre momentele pe care le-a petrecut alături de Dan Spăratu, dar și despre transformarea concurentei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Cristina Vasiu, singurul travesti din Gala Românilor de Top, spectaculoasă ca Mihai Trăistariu

"Vreau să îți spun și să dau din casă, copii mei te plac foarte mult, iar prietenii mei te-au remarcat la "Te cunosc de undeva!" și ăsta este un lucru minunat.", a mai dezvăluit Ozana Barabancea.

"Deși ai avut momente cu show și coregrafie, acesta este unul dintre cele mai bune transformări ale tale aici la "Te cunosc de undeva!", chiar dacă nu ai dansat. Este poate cea mai bună transformare", a spus și Andreea Bălan.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Citește și: Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și face un moment de excepție

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Ultimele știri