Antena Căutare

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, fenomenali, transformați în Elvis Presley și Freddie Mercury

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Elvis Presley și Freddie Mercury, în Finala sezonului 16 de Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, fenomenali, transformați în Elvis Presley și Freddie Mercury Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Elvis Presley și Freddie Mercury | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din istoria Te cunosc de undeva! Cei doi artiști au primit provocarea de a se transforma în două mari legende ale muzicii.

Așadar, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut un show de excepție, transformați în Elvis Presley și Freddie Mercury.

Pe ritmurile piesei Jailhouse, Liviu Vârciu le-a transmis și un mesaj amuzant juraților:

„Cris, Andreea, Ozana, Temi fiți atenți aici! Tot sezonul 16 nu ne-ați scos din 5! Dar talentul ne-a adus în Finală așa, Să vă luați notițe toți de la canapea!”

Cum au reacționat jurații când i-au văzut pe Liviu și Andrei, transformați în Elvis Presley și Freddie Mercury

„Eu nu prea v-am dat 5, v-am dat note mari pentru că am văzut progresul. A fost un moment greuț, mai ales pentru Andrei Ștefănescu, care a avut și dinții de suportat”.

„Atitudine foarte bună Freddie, nu te-a încurcat dantura. Eu vă felicit!”, a comentat Aurelian Temișan

„Voi sunteți emblema acestei emisiuni. Nu există Te cunosc de undeva! fără Andrei și Liviu. Momentul a fost plin de energie, demn de Finală”, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol pe scenă, transformați în Nicu Covaci

„Duetul ăsta nu a existat niciodată, dar grație Te cunosc de undeva! se pot face lucruri de senzație aici. Vă invidiez pe voi doi”.

Accidentul suferit de Andrei Ștefănescu în timp ce cânta alături de Liviu Vârciu

Înainte de momentul reușit al celor doi, Liviu și Andrei au fost nevoiți să întrerupă prima reprezentație. Când au început să cânte, lui Andrei Ștefănescu i-au sărit dinții falși din gură. Așadar, pentru a prezenta momentul corect, Liviu și Andrei au fost nevoiți să o ia d ela început cu piesa, nu înainte de a se amuza copios pe seama situației.

La finalul reprezentației reușite, Cosmin Seleși l-a felicitat pe Andrei Ștefănescu, bătându-l puternic pe umăr, pentur a-l face să-i cadă din nou dinții de Freddie Mercury.

„Pe unul îl pun sub pernă (n.r. un dinte), a glumit Andrei Ștefănescu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 1 mai 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au parte de transformarea sezonului ca Matteo și Christian D

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a adus surprize mari

Printre surprizele sezonului 16 s-a numărat şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului s-a alăturat echipei şi i-a invitat pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, care poate fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii au acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi ultimul episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 15 mai 2021. Cristina Vasiu a fost "The Best” în Marea Finală: „Ești genială!”... Te cunosc de undeva!, 15 mai 2021. Emilia Popescu, monolog emoționant: „ Am plâns și am avut și nodul în gât”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x