Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, superbe în această gală. Cât de frumoase au apărut în emisiune

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au captat atenția telespectatorilor cu ținutele inedite pe care le-au purtat în show. Cele două au strălucit în platoul emisiunii.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, superbe în această gală. Cât de frumoase au apărut în emisiune Galerie
Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, superbe în această gală. Cât de frumoase au apărut în emisiune | Antena 1

Alina Pușcaș a strălucit într-o piesă vestimentară ce a captat atenția tuturor: un top de metal inovator, care îi contura elegant bustul. Alegerea sa a stârnit imediat interesul tuturor.

Cât de bine au arătat Alina Pușcaș și Andreea Bălan la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 16 martie 2024. Ce ținute au purtat cele două

Alina Pușcaș a fost mereu un model de eleganță și stil. Însă, în această ediție specială a emisiunii Te cunosc de undeva!, ea a demonstrat încă o dată că poate merge dincolo de limitele convenționale ale modei și să își asume riscuri în materie de stil.

Topul din metal purtat de Alina Pușcaș a fost o combinație perfectă între inovație și eleganță. Strălucirea metalică a piesei vestimentare a dat o notă senzațională întregii sale apariții, evidențiind și mai mult grația și frumusețea sa naturală. Alegerea sa a demonstrat, de asemenea, că moda poate fi un mijloc de exprimare al personalității și că uneori este necesar să ieșim din zona de confort pentru a impresiona și a inspira.

ÎNu este doar transformarea concurenților care face emisiunea atât de specială, ci și prezența strălucitoare a gazdei sale, care adaugă o notă de rafinament și farmec în fiecare episod.

Dar și Andreea Bălan s-a ridicat la nivelul așteptărilor cu o ținută colorată care a conferit o notă de senzațional în platoul emisiunii, de la masa juraților. Cele două au arătat la fel de frumoase și pline de grație și rafinament.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruletă cu o super transformare sâmbătă, la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Jo și Liviu s-au transformat în Lil Nas X. Cât de dificil a fost momentul lor și cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x