Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Florin Salam - Saint Tropez: „Ai rupt scena în două!”

În a XI-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu se transformă în Florin Salam și cântă piesa "Saint Tropez".

Cristina Vasiu Galerie
Cristina Vasiu | Antena 1

Cristina Vasiu a rupt scena în două cu interpretarea lui Florin Salam. Aceasta a făcut un show de excepție și a ridicat toată sala în picioare pe acordurile melodiei "Saint Tropez".

Cristina Vasiu este o fostă concurentă din emisiunea „X Factor”, care a decis să demonstreze că are stofă de artist și că poate face față provocărilor lansate de simpatica ruletă, în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Și fiindcă i-a simțit din plin talentul ieșit din comun, ruleta a decis să îi dea o provocare pe măsură. De data aceasta, în ediția 11 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”, aceasta a primit sarcina de-a se transforma în Florin Salam.

Florin Salam, adus în scenă de Cristina Vasiu: "Ai fost plină de energie"

Energia și profesionalismul său s-au simțit încă de când a început să cânte, un lucru este evident, tânăra s-a descurcat de minune și a impresionat telespectatorii, jurații, dar și colegii care s-au ridicat la dans.

Citește și: Cristina Vasiu, transformată în Loalwa Braz de la Kaoma, a făcut show total cu piesa Lambada

Cristina Vasiu a evoluat extrem de mult, iar acest lucru se poate observa din transformările sale în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. De asemenea, aceasta a reușit să se adapteze cântărețului Florin Salam, un om greu de imitat și unic.

Misiunea nu a fost una ușoară și, pentru ca spectacolul să fie unul la superlativ, Cristina Vasiu s-a antrenat intens timp de o săptămână, luând lecții de canto, de coregrafie și de mișcare scenică.

După zile întregi de repetiții și de studiat atent celebra artistă care a oferit românilor una dintre cele mai iubite melodii de petrecere intepretate de manelistul Florin Salam. A creat pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva” un moment ca la carte!

Jurații au fost impresionați de întregul spectacol: "Ai fost plină de energie, i-ai ridicat, ne-ai ridicat la dans, ai transmis foarte mult. Salam nu dansează chiar așa, dar nu pot decât să apreciez că te-ai mișcat", a spus Andreea Bălan

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Cristina Vasiu, show de proporții mari, transformată în Michael Jackson

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu se transformă în BZN - Dance dance... Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Emilia Popescu se transformă în Meghan Trainor - All about that bass...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x