Căutare Live

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă au devenit Paul Surugiu "Fuego" și au cântat Toată lumea dansează

Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat Paul Surugiu "Fuego", cu celebra melodie Toată lumea dansează. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17. Cât de bine s-au descurcat pe scenă.

Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat Paul Surugiu "Fuego", cu celebra melodie Toată lumea dansează. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Săptămâna trecută ruleta a decis că Maria Buză şi Paula Chirilă vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact cele două l-au adus în scenă pe Paul Surugiu - Fuego.

"E un artist care îmi este foarte drag și pe care îl admir, îi admir munca de o viață, pentru că îl știu de când s-a lansat", spune Paula Chirilă.

La repetiții nu au avut deloc probleme, concurente știau deja piesa, iar Crina Mardare, profesoara de canto, a remarcat acest lucru: "Nu a fost nimic complicat. E o piesă chiar simplă pentru ele", spune acesta. "Fuego are vocea ca un covor persan. El e latino-lover, e călduț și pufos", spune Paula Chirilă.

Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat Paul Surugiu "Fuego", cu celebra melodie Toată lumea dansează. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:0, la Antena 1, este o adevărată plăcere pentru Paula Chirilă și Maria Buză! Încă din prima gală acestea a avut de interpretat roluri de travesti, iar gala cu numărul șapte nu va face excepție.

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legenda muzicală a României, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu.

Cele două au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă au devenit Gloria Gaynor și au interpretat "I will survive"

Jurizarea cuplului Maria Buză şi Paula Chirilă. Ce spune juriul despre prestația din 18 iunie 2022 a celor doi

Aventura tranformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a șaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Maria Buză şi Paula Chirilă pe scenă.

"Chiar sunteți bune, a fost foarte frumos! Ați fost “Fuegi"! Eu cred că ar fi trebuit să zâmbiți mai mult. El era un pic mai exuberant”, a spus Cristi Iacob.

"Ozana este foarte impresionantă, a stat cu urechile ciulite, a ascultat o variantă foarte asemănătoare cu originalul. În schmb, am o admirație foarte mare față de voi două, Maria și Paula", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Ana și Monica Odagiu au devenit Taylor Swift și au cântat excepțional "Shake It... Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei s-au transformat în Gusttavo Lima și au cântat &quo...
Ultimele știri
x