Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 19 noiembrie 2022. Sore și Emma de la Zu, transformările inedite în Shakira și Alejandro Sanz. Cum a ieșit

Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Shakira și Alejandro Sanz și au reușit să creeze o copie fidelă a clipului original al piesei „La Tortura”.

Sore și Emma de la Zu, transformările inedite în Shakira și Alejandro Sanz. Cum a ieșit Galerie
Sore și Emma de la Zu, transformările inedite în Shakira și Alejandro Sanz. Cum a ieșit | Antena 1

Sore și Emma de la Zu au cântat piesa „La Tortura” de la Shakira și Alejandro Sanz pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 18. Iată cum se descurcă cele două fete.

Sore și Emma de la Zu, transformarea surpriză în Shakira și Alejandro Sanz la Te cunosc de undeva! sezonul 18, 19 noiembrie 2022

Sore și Emma de la Zu au făcut show complet pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, în ediția din 19 noiembrie 2022. Cele două au reușit să creeze un moment inedit pe scenă. Cât de bine au cântat și cum s-au descurcat cele două concurente.

Jurații au fost foarte surprinși de prestația lor. Iată ce au spus cei 4 jurați ai emisiunii:

Jurzare Sore și Emma de la Zu, 19 noiembrie 2022 la Te cunosc de undeva! ezonul 18

„Ai avut o atitudine de toreador. Un moment foarte greu de făcut. Nu ați putut să vă sărutați din cauza lavalierelor. Per total a fost un moment savuros. A fost delicios. Shakira nu e deloc obscenă”, spune Cristi Iacob.

„E foarte greu să te transformi în Shakira. Mișcările ei vin din interior. Unele mișcări ieșeau ca ale tale, altele erau stinghere. Tu părea că o cerți acolo, pe masă. Ai convins-o. Momentul a fost foarte frumos. E o provocare ca artist”, spune Andreea Bălan.

„Mă gândeam că Emma ar fi putut cânta mai ritmat, mai punctat, nu atât de legat. În schimb, ce am auzit la Sore m-a surprins. Cred că e o fluiditate. Jucatul acesta pe masă nu a fost controlat. Trebuie să faci un ușor șpagat. Te-ai lăsat purtată de ce înseamnă acest personaj. Emma nu e bărbatul ideal”, spune Ozana Barabancea.

„Vreau doar să spun că atât de nervoasă ești Shakira, Alejandro o noapte cu tine e și ultima, la cât ești de nemâncat. Show-ul a existat, vedem la jurizare”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 19 noiembrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Aurelian Temișan. Cum a reacționat juratul... Te cunosc de undeva! 19 noiembrie 2022. Emilian și Wrs, transformarea incredibilă în Whitney Houston. Reacția juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x