Linda Ronstadt și Aaron Neville le-au purtat noroc lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu! Ei sunt câștigători serii! Scorul a fost extrem de strâns

Linda Ronstadt și Aaron Neville le-au purtat noroc lui Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu! Ei sunt marii câștigători ai serii! Scorul a fost unul extrem de strâns

liviu varciu si andrei stefanescu

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt câștigătorii galei cu numărul 7 din sezonul 14, ”Te cunosc de undeva”. Emoția le-a purtat noroc și i-a propulsat pe locul I în topul preferințelor. La un punct distanță însă, pe locul al II-lea s-a aflat Bella Santiago, care l-a interpretat pe Bruno Mars.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au donat premiul în valoare de 1000 de euro, oferiți de Fundația ”Mereu Aproape” doamnei Simona Truică, din județul Teleorman, o mamă care nu-și poate susține financiar cei doi copii. Unul dintre ei este premiant, face arte marțiale de performanță, pictează și vrea să facă o carieră în IT.

Citește și:

Emoție, piese celebre și transformări de nota zece. Ce s-a întâmplat în ediția 7, sezonul 14, al emisiunii Te cunosc de undeva!

Ultimele știri