Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim la DUEL cu Emi şi Cuza în semifinala Te cunosc de Undeva!

Semifinala sezonului 17, din acestă seară a debutat cu un duel între echipele Alexia & Dima și Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câștigate.

Semifinala sezonului 17, din acestă seară a debutat cu un duel între echipele Alexia & Dima și Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câștigate.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Jurații au o treabă grea în seara asta, pentur că sunt două echipe la egalitate în număr de ediții câștigate și doar una va merge direct în Marea Finală Te cunosc de Undeva!, din 9 iulie. Pentru duelul din acestă seară ei vor reinterpreta momentul favorit din acest sezon și anume Emi și Cuza cântă duetul asiatic Shanzhui Zuhe, iar Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim vor cânta Michael Jackson - Thriller.

Cele două cupluri de concurenți şi-au ales cele mai bune momente din galele de până acum, iar câștigătorul duelului va intra direct în marea finală. Confruntarea va fi jurizată exclusiv de către juriul Te cunosc de undeva!.

Alexia şi Dima au recreat la duel, în semifinala sezonului 17 Te cunosc de Undeva! unul dintre momentele iconice ale muzicii: Michael Jackson – Thriller

Pentru momentul Thriller s-a folosit machiaj special, mulaje din latex şi foarte multe efecte lucrate cu grijă de echipă.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au avut parte de o transformare grandioasă, din nou, într-un duel care decide cine ajunge în Marea Finală. Ei au reușit să pună în scenă din nou un moment incredibil, iar transformarea lor i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller

Emi și Cuza au pus în scenă duetul asiatic Shanzhui Zuhe. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17

Emi și Cuzza au ales transformare care a întrecut toate așteptările de prima dată și anume duetul asiatic Shanzhui Zuhe. Pe lângă bariera limbii, care le-a dat mari bătăi de cap, şi notele personale ale celor doi interpreţi a fost o provocare, din nou pentru Emi şi Cuza.

Juriul a fost în extaz, iar cuvinte de laudă au curs nesfârșite. Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută, a doua oară.

Citește și: Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Emi și Cuza, provocare de zile mari! Cum arată duetul asiatic Shanzhui Zuhe decis de ruletă

Jurizarea cuplurilor Emi și Cuza și Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim. Cine merge direct în Marea Finală

"Toți sunteți frumoși, sunteți super profesioniști și vă luați treaba foarte în serios! Asta este mare lucru. Ăsta este câștigul acestui Show! E o joacă, dar e o joacă atât de asumată și atât de profesionistă", a spus Aurelian Temișan.

"Felicitări amândurora! Este într-adevăr o joacă, dar este o joacă și o muncă de echipă și vreau să felicit și echipa din spate a producției, a celor care vă sunt alături de fiecare dată. Din punct de vedere vocal ambele piese sunt ofertante și totuși riscante. După părerea mea, deși amândouă cuplurile îmi sunteți foarte dragi, eu aleg în această seară cuplul Cuza și Emi", a spus Ozana Barabancea.

"Noi am văzut două momente excepționale! Deci pornind de la un nivel în sus practic! Voi ce ați făcut, eu pot numi artă, iar una din esențele artei este plăcerea de a dărui plăcerea. La mine un lucur a contat foarte tare, a contat curajul. Să nu vă supărați pe mine, alegerea mea este Emi și Cuza", a spus Cristi Iacob.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se va întâmpla în semifinala de la Te cunosc de undeva!

Clasamentul general de puncte este esențial pentru cuplurile participante, deoarece în lupta către un loc în marea finală, se pleacă cu punctele deja adunate pe parcursul celor opt ediții, la care se vor adăuga punctele adunate în semifinală. Toate echipele au șanse pentru marea finală deoarece pentru prima oară și publicul își va vota echipa favorită. Votul publicului ar putea să fie cel care să răstoarne clasamentul.

La finalul ediției, primele trei cupluri care au acumulat cele mai multe puncte, alături de echipa care va câștiga duelul, vor intra în marea finală și în cursa pentru premiul cel mare de 15.000€, care va fi donat în scop caritabil. În această ediție și din partea ruletei concurenții au avut parte de o surpriză. Năstrușnica ruleta a ales pentru fiecare concurent o melodie, dintre propunerile venite chiar din partea lor.

Semifinala sezonului 17, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00 pe Antena 1, va debuta cu un duel între echipele Alexia & Dima și Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câștigate.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariție spectaculoasă în semifinala Te cunosc de unde... Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Ana şi Monica Odagiu au interpretat magistral în semifinală Chicago - All That Jazz...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x