Căutare Live

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller

Alexia şi Dima au recreat în prima ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! unul dintre momentele iconice ale muzicii: Michael Jackson – Thriller. Cum a arătat momentul magistral.

Alexia şi Dima au recreat în prima ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! unul dintre momentele iconice ale muzicii: Michael Jackson – Thriller. Cum a arătat momentul magistral.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Încă din prima gală, ruleta i-a pus la grea încercare pe toţi. Printre „norocoşii” ediţiei se numără şi Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim care vor avea parte de o transformare de zile mari, la dublu, în Michael Jackson, cu piesa Thriller.

"Am plecat cu foarte mult optimism de la prima repetiție", spune Alexia Ţalavutis, care a povestit cât de bine le-a ieșit intereptarea încă din primele clipe de pregătire alături de Crina Mardare.

Alexia şi Dima, transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller în prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de undeva!

"Nu ați văzut niciodată doi Michael Jakson pe aceeași scenă!", spune Alexia, încântată de ceea ce a pregătit alături de Dima. Aceștia au stat ore în sire la machiaj pentru apariție spectaculoasă: „Am stat 5 ore pe scaun, în cabina de machiaj, fără nicio pauză! Asta ne-a adus nouă prima gală, o experienţă memorabilă. Un travesti, în cazul Alexiei, un personaj foarte complex şi foarte greu de dus.

Având în vedere că e prima noastră reprezentaţie, ca echipă, la Te cunosc de undeva!, am avut emoţii foarre mari, pentru că am muncit enorm!”, a declarat Dima Trofim

Si antrenamentele au fost grele: „Pe lângă antrenamentele de canto, coregrafie şi actorie, pe care le-am făcut la platou, ne-am şi întâlnit în fiecare zi ca să repetăm, pentru că prima gală ne-a adus un personaj mai degrabă de finală!”, a mai spus artistul.

Jurizarea cuplului Alexia şi Dima, care au interpretat Michael Jackson – Thriller, în 30 aprilie 2022

Juriul a fost în extaz, iar cuvinte de laudă au curs nesfârșite. Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută.

"Ce moment! Ăsta era de finală, nu?", întreabă Alina Pușcaș.

"Ne-ați păcălit! Mai mult v-ați certat decât ați lucrat în filmul de prezentare și am crezut că nu o să vă iasă. Deci, fabulos, bravo, dragilor, fascinant! V-ați sincronizat foarte bine, n-ați greșit deloc, un moment foarte bun din punct de vedere coregrafic", a spus Andreea Bălan.

"Mi-ați plăcut amândoi atât de mult încât nu știu care a fost mai bun, faceți o echipă extraordinară. Bravo!", a spus Ozana Barabancea.

"S-au completat reciproc! Fraților, ați făcut un final frumos al acestei prime ediții. Vă completați senzațional! O să fie îngrozitor de greu de jurizat", a spus Cristi Iacob.

"V-ați completat unul pe celălalt! Se vede că femeia muncește mult, în general în viața asta. Ești foarte riguroasă în ceea ce faci Alexia, dar Dima ești mare șmecher, era să pierzi prima intrare în refren. Când tragi cu ochiul, nu tragi cu tot capul", a spus Aurelian Temișan.

Alexia Ţalavutis s-a declarat şi ea de-a dreptul uimită de prima provocare pe scena transforming show-ului de la Antena 1: „Am fost de-a dreptul şocată să primim Michael Jackson din prima! Mă aşteptam să începem cu ceva mai lejer, însă ... Am stat 5 ore la cabina de machiaj în ziua galei, fără nicio pauză. Nu am mai îndrăznit nici să mâncăm, de teamă să nu stricăm machiajul, din respect pentru munca întregii echipe, care e una colosală.

Pentru momentul nostru din Thriller s-a folosit machiaj special, mulaje din latex şi foarte multe efecte lucrate cu grijă de echipa condusă de către Gabi Creţan.

Lentilele negre ne-au dat mari bătăi de cap, întrucât sunt destul de opace, iar orientarea în spaţiu devenea un pic dificilă, mai ales că Furnica (profesoara noastră de coregrafie) a cam scos untul din noi la repetiţii, iar mişcările nu aveau voie să fie decât impecabile!”.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au devenit Montserrat Caballé și Freddie Mercury în prima ediție... Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Imagini din culisele primei ediții. Ce sacrificii au făcut cuplurile pentru transf...
Ultimele știri
x