Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Anisia Gafton și Ionuț Rusu, interpretare de excepție marca Felicia Filip și Cristi Minculescu

Anisia Gafton și Ionuț Rusu au interpretat Felicia Filip și Cristi Minculescu, cu celebra melodie "De vei pleca". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17. Ce dificultăți au întâmpinat și cum a ieșit momentul complex.

anisia gafton si ionut rusu in timp ce canta la te cunosc de undeva sezon 17 Galerie
Anisia Gafton și Ionuț Rusu au interpretat Felicia Filip și Cristi Minculescu, cu celebra melodie "De vei pleca". | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

"O melodie absolut specială, o noutate în lumea muzicală O soprana alături de un rocker", spune Adriana Trandafir.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au avut o provocare uriașă în semifinala Te cunosc de Undeva!, din 2 iulie 2022. Cei doi comedianții au interpretat Felicia Filip și Cristi Minculescu cu celebra piesă "De vei pleca". Cei doi concurenți au reușit să contureze un moment demn de un spectacol în a noua gală.

Anisia Gafton și Ionuț Rusu au interpretat Felicia Filip și Cristi Minculescu, cu celebra melodie "De vei pleca". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17

De data aceasta nu a mai fost vorba de un travesti, ci de asumarea rolurilor. Cei doi au interpretat unu-la-unu melodia și au intrat în pielea personajelor extrem de bine.

Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune, iar jurații au fost impresionați de ceea ce au văzut.

Cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru l-au transmis tuturor. Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Citește și: Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au cântat "Señorita", de Shawn Mendes și Camila Cabello

Jurizarea cuplului Anisia Gafton și Ionuț Rusu. Ce spune juriul despre prestația din 2 iulie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a noua gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Anisia Gafton și Ionuț Rusu pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Anisia Gafton și Ionuț Rusu s-au transformat în Vanilla Ice. Cum sună piesa "Ice, Ice baby"

"Eu sunt impresionată de ceea ce zace în Anisia. Îmi pare rău că nu a avut această piesă mai devreme. Pe Ionuț îl descopăr și îl redescopăr, Pentru mine ești un deliciu. Bravo!", a spus Ozana Barabancea.

"Anisia, te-ai depășit pe tine astăzi cu toată emoția! E foarte greu ceea ce vedem", a spus Aurelian Temișan.

"Să-ți dea Dumnezeu numai roluri grele, pentru că tu ești un om de bătut suta de metri, nu de mers agale, Anisia! Ai făcut un personaj Ionuț. Felicitări!", a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au pus în scenă un moment plin de emoție, marca Dirty... Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Imagini din culisele semifinalei. Cum a arătat transformarea concurenților pentru a n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x