Căutare Live

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au adus emoția în platou interpretând Maria Tănase - "Până când nu te iubeam"

Jazzy Jo şi Zarug au interpretat Maria Tănase, cu celebra melodie "Până când nu te iubeam". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17. Cuplul a adus în scenă una dintre cele mai mari legende muzicale ale țării noastre.

Jazzy Jo şi Zarug au interpretat Maria Tănase, cu celebra melodie "Până când nu te iubeam". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

De data aceasta ne întoarcem pe meleagurile românești și suntem în trecut, când Maria Tănase a luat o melodie scrisă de Anton Pann de la jumătatea secolului '19 și a transformat-o în celebra versiune "Până când nu te iubeam".

O melodie foarte îndrăgită și o provocare pe măsură! Ei și-au ales singur piesa și au spus că sunt pregătiți și că vor să impresioneze în semifinală Te cunosc de Undeva! emisiunea transformărilor ajunsă la sezonul 17.

Data trecută au interpretat-o pe Edit Piaf, astăzi se vor transforma în Maria Tănase, cea supranumită Edit Piaf a României.

Jazzy Jo şi Zarug au interpretat Maria Tănase, cu celebra melodie "Până când nu te iubeam". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în semifinala sezonului 17

Carismaticul artist şi partenera sa, Jazzy Jo, s-au bucurat enorm să interpreteze Maria Tănase cu o piesă specială care le-a asigura o apariţie memorabilă pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

Nu le-a fost chiar ușor, dar pe scenă s-au descurcat de minune și au reușit să aducă emoție în platou.

"E o piesă pe care trebuie să o cânți, fără să o cânți, dar în același timp să rămâi prezent și atent să îți conduci aerul, să urci, să cobori. E una dintre piesele mele preferate!", spune Zarug.

Citește și: Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au interpretat excepțional Aretha Franklin, cu celebra piesă "Respect"

Jurizarea cuplului Jazzy Jo şi Zarug. Ce spune juriul despre prestația din 2 iulie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a noua gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Jazzy Jo şi Zarug pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Zarug și Jazzy Jo, transformare de senzație! Cum au interpretat Asereje (Las Ketchup)

"Eu vreau să vă felicit pentru curaj, pentru bucuria cu care ați cântat. Am înțeles din antrenamente că tu, Zarug, vrei să cânți cu multă trăire, foarte frumos, apreciez treaba asta", a spus Ozana Barabancea.

"Eu vreau să vă spun că tot sezonul ați fost așa... Sarea în bucate! Așa ați fost! Fără voi această emisiune nu avea atâta gust! Ați fost picanteria, cu carismă, cu atitudine, cu drăgălășenie. Mi-au plăcut transformările voastre, mi-a plăcut că ați mers tot timpul pe emoție. Îmi pare rău dacă vom supărat cu cinciurile mele, n-a fost dans pe alocuri, dar nu e din cauza voastră, ci datorită personajelor", a spus Andreea Bălan.

"Iubitele mele, sarea n-ar gust fără mâncare!", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au interpretat Tom Jones & Helene Fischer cu pies... Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat în John Travolta & Olivia - New...
Ultimele știri
x