Căutare Live

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au interpretat excepțional Aretha Franklin, cu celebra piesă "Respect"

Jazzy Jo şi Zarug au interpretat Aretha Franklin, cu celebra melodie "Respect". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17. Ce discuții în contradictoriu au avut cu profesoara de canto și de ce.

Jazzy Jo şi Zarug au interpretat Aretha Franklin, cu celebra melodie "Respect". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

"Am răgușit numai cât o aud. Aretha este un idol", spune Zarug, când a ascultat piesa pe care trebuie să o cânte. Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute.

Cei doi au vrut să cânte la unison și au intrat într-o contradicție cu profesoara de canto, Crina Mardare.

Jazzy Jo şi Zarug au interpretat Aretha Franklin, cu celebra melodie "Respect". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17

Zarug și Jazzy Jo au primit din partea ruletei o provocare la care nu s-ar fi așteptat și, cel puțin în cazul lui Zarug, nu și-ar fi dorit să o primească din nou: un personaj feminin complex! Iată însă că el reușește cu vocea să atingă note foarte înalte și i se potrivește.

Aretha Franklin este personajul pe care ruleta l-a adus cuplului Zarug și Jazzy Jo în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Nu le-a fost ușor, dar pe scenă s-au descurcat de minune și au reușit să aducă colegilor zâmbete și voie bună, la fel și juraților! Platoul a fost cuprins de note muzicale cântate spre perfecțiune și un show total, demn de marile scene.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Zarug și Jazzy Jo, transformare de senzație! Cum au interpretat Asereje (Las Ketchup)

Jurizarea cuplului Jazzy Jo şi Zarug. Ce spune juriul despre prestația din 18 iunie 2022 a celor doi

Juriul s-a ridicat și a aplaudat în picioare performanța făcută! Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a șaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Jazzy Jo şi Zarug pe scenă.

"Cu mâna pe suflet vă spun că a fost cea mai bună transformare a voastră", spune Pepe.

"Cu mâna pe suflet vreau să conduc eu! Omogenizându-vă vocile am zis că este una și aceeași persoana, mi se pare geeenial! Absolut genial, cu mâna pe inimă vă spun! Cea ace ați făcut voi ați pus punctul pe "i". Ați dat viață unui cântec și ați spus intenția lui. Cred că este imnul tuturor femeilor care vor să ceară. Cere și ți se va da. Bravo vouă! Mă consider fanul vostru și vă privesc cu mai mult respect", a spus Ozana Barabancea.

"Semănați ca două picături, ați avut același trasu din lejeritate", a spus Aurelian Temișan.

"Mi-a plăcut relaxarea lor, atitudinea lor. M-am simțit foarte bine, n-am simțit nicio diferență între vocile voastre", a spus Andreea Bălan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Emi şi Cuza s-au transformat în Florin Salam și au făcut show pe scenă cu Damian Dră... Pepe a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut. Cum arată bebelușul pe care l-a ferit până acum de camere...
Ultimele știri
x