Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, show total transformați în Roxette

În ediția trei a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!" urcă pe scenă Adriana Trandafir și Romică Țociu, cu piesa "Joyride", transformați în Roxette.

Adriana Trandafir și Romică Țociu transformați în Roxette Galerie
Adriana Trandafir și Romică Țociu, show total transformați în Roxette

Adriana Trandafir și Romică Țociu a venit pregătiți să facă show total în noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!". În ediția trei a sezonul 16, cei doi vor avea de interpretat o piesă extrem de grea și complexă, însă s-au adaptat rapid cerințelor și au repetat foarte mult.

"Au un lucru foarte greu de făcut, pentru că nu au foarte multe lucruri de făcut, din cauza asta, iar ei au nevoie, cel puțin la câtă energie au ei, trebuie să o canalizeze în ceva, să aibă lucruri de făcut.", a spus Cristi Iacob, care le-a oferit la repetiții câteva sfaturi în ceea ce privește sincronul și mișcările pe care trebuie să le facă împreună.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

Adriana Trandafir și Romică Țociu au de interpretat una dintre cele mai dificile piese rock, care pune accent pe o răgușeală specifică și pe o dicție perfectă. Cei doi au întâmpinat câteva probleme în a cânta piesa, însă au reușit să treacă rapid peste această barieră și să urce pe scena "Te cunosc de undeva!" cu un număr spectaculos.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformarea care i-a surprins pe jurați

Concurenții au dat tot ce au avut mai bun și au urcat pe scenă cu multă energie, puși pe fapte mari și cu speranța că vor câștiga această ediție a noului sezon.

Jurații s-au ridicat de la masă și au dansat pe melodia celor doi, semn că Adriana Trandafir și Romică Țociu i-a surpins cu transformarea lor.

Încă de când s-a terminat momentul, Romică Țociu și Adriana Trandafir au fost puși pe glume și au distrat publicul.

Cei patru jurați le-a oferit cele mai multe laude și le-a mărturisit faptul că s-au descurcat de minune în această seară pe scenă. Cei doi au muncit foarte mult, însă rezultatele sunt evidente, show-ul a fost unul spectaculos.

"Este un exemplu pentru tânăra generație, atâta perseverență, atâta "frecangeală" pe studiu, implicare. Perseverența constă în repetiție, repetiția este mama învățăturii, nu? Mi se pare că ești unul dintre cei mai serioși, amândoi sunteți cei mai serioși, implicați artiști. Eu vă mulțumesc!", a spus Ozana Barabancea despre momentul celor doi, care a ieșit foarte bine.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, artiștii de excepție transformați în ABBA

Și Andreea Bălan le-a oferit celor doi cuvinte frumoase despre tot ce au făcut până acum în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, moment spectaculos pe scenă, transformat în Loredana Groza... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Pepe, moment cardio de excepție, transformat în MC Hammer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x