Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Emilia Popescu a muncit din greu pentru a se transforma într-o Liza Minnelli memorabilă

În ediția a treia a sezonului 16 T"e cunosc de undeva!" Emilia Popescu a urcat pe scenă cu piesa "Cabaret", transformată în Liza Minnelli.

Emilia Popescu a muncit din greu pentru a se transforma într-o Liza Minnelli memorabilă Galerie
Emilia Popescu a muncit din greu pentru a se transforma într-o Liza Minnelli memorabilă

Emilia Popescu este foarte încântată de provocarea pe care i-a dat-o ruleta de data aceasta, însă transformarea nu este una atât de ușoară pe cât crede actrița. Aceasta și-a dorit tare mult să imite un astfel de personaj, iar entuziasmul se citește pe fața ei.

"Este foarte entuziasmată de personaj, entuziasmul ăsta mă sperie, că trebuie să fie foarte atentă.", a zis Cristi Iacob.

Concurenta va trebui să se transforme într-o adevărată divă a show-ului, iar piesa abordată este una foarte dificilă. Ozana Barabancea a fost cea care a învățat-o cum să își controleze timbrul vocal pentru a o interpreta perfect pe Liza Minnelli.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Emilia Popescu, cuplet excepțional pus în scenă, transformată în Constantin Tănase

"Este o piesă pe care eu personal o iubesc foarte mult, o cunosc foarte bine. Trebuie să lucreze la frază, la respirație, la accente." , a mărturisit Ozana Barbancea în culise.

Emilia Popescu a exersat din greu, însă presiunea s-a simțit la repetiții. Actrița a fost surprinsă cu lacrimi în ochii și fără suflu, semn că a dat tot ce a avut mai bun din ea pentru a realiza un moment de-a dreptul memorabil în această seară, pe scena "Te cunosc de undeva!"

Emilia Popescu a primit o avalanșă de aplauze pe scena Te cunosc de undeva!

Concurenta a intrat pe scena foarte încrezătoare în forțele proprii, iar acest lucru s-a observat încă de la bun început. Aceasta a reușit să impresioneze publicul cu piesa sa și cu transformarea, care i s-a potrivit de minune și i-a scos în evidență toate calitățile.

Deși a întâmpinat foarte multe momente dificile la repetiții și ar fi vrut să cedeze, Emilia Popescu a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată.

Cei doi prezentatori, jurații, cât și concurenții au aplaudat-o furtunos și i-au transmis cele mai frumoase cuvinte.

"Îmi place de tine, îmi place piesa, îmi place cum te-a susținut pianistul. Îmi place foarte mult tot ceea ce ai făcut până acum. Ți-am simțit emoția, ți-am simțit dorul de scenă și ești minunată, și cred că suntem toți în situația asta de a fii emoționați.", a mai spus Ozana Barbancea.

La final, Emilia Popescu a fost cuprinsă de emoții, însă acest lucru nu i-a afectat momentul excepțional. Actrița a primit cele mai multe laude și din partea Andreei Bălan, care a ținut nepărat să o felicite pentru coregrafie, pentru tot.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Emilia Popescu a fost o adevărată Cher de România! Actrița a făcut un show grandios

Colegii i-au apreciat transformarea și au considerat că este unul dintre cele mai bune numere din această gală cardio.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show provocator, transformați în LMFAO... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka, mișcări senzuale și energie, transformate în trupa Salt-N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x