Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Emilia Popescu, cuplet excepțional pus în scenă, transformată în Constantin Tănase

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Emilia Popescu, cu un cuplet de excepție, transformată în Constantin Tănase.

emilia popescu te cunosc de undeva constantin tanase Galerie
Te cunosc de undeva, 13 februarie. Emilia Popescu | antena 1

Un cuplet pe care nimeni nu a îndrăznit să îl facă până astăzi e pus în scena de faimoasa Emilia Popescu. Ea s-a transformat în marele Constantin Tănase.

“Ruli m-a lovit cu Tănase cu acest cuplet despre parale”, mărturisește Emilia Popescu.

“Emi Popescu are un moment absolut fantastic al lui Constantin Tănase. Practice a aduce în prim plan o figură a teatrului românesc, fondatorul Teatrului de Revistă”, a menționat Cristi Iacob

Un cuplet senzațional, marca Emilia Popescu

“Pentru mine e o chestier foarte importantă pentru că tatăl meu, Emil Popescu, a fost băiat de trupă în trupa lui Tănase în “Cărăbuș”, avea 20 de ani. În anii aceia, în anii în care spunea acest cuplet pe care o să-l interpretez eu…”

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a păcălit pe toți că este Lepa Brena și a cântat muzică sârbească

“Dai jos pânza de păianjen de pe piedestal pentru că el nu a căzut niciodată”, i-a transmis Cristi Iacob.

Complet schimbată, într-un travesti incredibil, Emilia Popescu a surprins întreg publicul. Împrumutând atitudinea, look-ul și accentual marelui Constantin Tănase, faimoasa actriță a făcut un show de excepție.

Un text actual, care spune multe

Textul interpretat de actriță, în care spune că “nu-s parali” este extrem de actual.

“Sunt încărcat de parfumul pe care l-ai adus cu atâta credință în platoul încât m-am lăsat purtat de ceea ce am văzut aici. Ești minunată și îți mulțumesc din suflet pentru moment ”, a lăudat-o Aurelian Temișan.

“Eu iubesc actorii. Eu am lucrat cu actorii și aveți o filosofie a voastră. Acest text are o ritmicitatea deși nu a fost cântat, a fost extraordinar de bine intonat. Pot să apreciez dicția ta impecabilă”, a explicat Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu sunt Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu

“Cred că e pentru prima oară la Te cunosc de undeva! o scenetă așa. Mi-a plăcut foarte mult, am fost fascinate de moment. Nici nu era nevoie de balet. (…) Foarte frumos momentul, de suflet!”, a completat Andreea Bălan.

“Astăzi am fost din plin satisfăcut de ce ai făcut tu, Emi”, spune Cristi Iacob.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Pepe, show de senzație, sub o ploaie de bani, transformat în Adrian Minune... Ana și Raluka sunt câștigătoarele „Te cunosc de undeva” din 13 februarie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x