Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Pepe, moment cardio de excepție, transformat în MC Hammer

În cea de-a treia ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Pepe, cu piesa "U Can't Touch This", transformat în MC Hammer.

Pepe intr-un sacou galben si pantaloni negri, pe scena Galerie
În cea de-a treia ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Pepe, cu piesa "U Can't Touch This", transformat în MC Hammer

Se pare că ruletă nu a fost atât de îngăduitoare cu toată lumea. Pepe este cel care a primit o transformare de-a dreptul excepțională, în MC Hammer, iar piesa "U Can't Touch This" i-a cam dat bătăi de cap.

"La Pepe este cu adevărat cardio ce are de făcut. Are de cântat mult și de dansat în același timp, iar mișcările lui MC Hammer sunt cumplit de grele.", a mărturisit Cristi Iacob, în culise.

La repetiții, Pepe a dat dovadă că nimic nu îi stă în cale, nici cea mai complicată coregrafie de la "Te cunosc de undeva!". Artistul a înțeles rapid ce are de făcut și a reușit să învețe fiecare pas important.

"Foarte multe cuvinte și o frazare extrem de ciudată. Și dacă era în limba română mi-ar fi fost foarte greu, dar în engleză ma sparge. " a spus Pepe despre piesa sa.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Pepe, show de senzație, sub o ploaie de bani, transformat în Adrian Minune

Artistul a mai mărturisit și că este puțin speriat de această transformare și de faptul că nu știe cum o să iasă tot momentul. Acesta a susținut că melodie este una destul de dificilă și că ar putea să îi strice show-ul.

"Vai de capul nostru!", a spus Ozana Barbancea despre interpretarea artistului. Transformarea este una bazată pe multă energie, iar textul este extrem de greu.

"În momentul ăsta sunt stresat că nu știu, pentru că e mult, e foarte mult.", a mai zis artistul.

Pepe, transformarea care a ridicat așteptările jurațiilor

În ediția trei a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!", Pepe a urcat pe scenă cu foarte multe emoții, însă momentul lui a ridicat în picioare jurații. Acesta a intrat perfect în pielea personajului, iar coregrafia sa și timbrul vocal au fost de-a dreptul spectaculoase și au fascinat publicul.

Cei 4 jurați au rămas surprinși de spectacolul făcut de către artist, chiar și colegii săi l-au felicitat încă de când a terminat momentul.

"Campionule, mă înclin în fața ta! Puțini sunt în țara asta care cântă și dansează în același timp, mometul ăsta este atât de greu. Ai dansat cap-coadă, ai avut sincron cap-coadă, te-ai sincronizat perfect cu dansatorii, iar debitul verbal a fost festial. Bravo, campionule!", a spus Andreea Bălan.

Pepe a început să radieze de fericire după ce a primit atâtea cuvinte de laudă din partea juraților, mai mult decât atât, Aurelian Temișan a rămas fără cuvinte.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit pe toți

Deși a fost felicitat de toată lumea, Pepe a plecat dezămăgit de pe scenă pentru că a ratat o piruetă și nu a pronunțat corect un cuvânt.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, show total transformați în Roxette... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții spectaculoase în ținute superbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x