Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, moment senzațional, transformat în Kenny Loggins

Cea de-a 7 Gală a sezonului 16 Te cunosc de undeva a fost deschisă de către Radu Ștefan Bănică, care se transformă în Kenny Loggins.

Radu Stefan Banica pe scena, transformat în kenny Loggins Galerie
Radu Ștefan Bănica a făcut un moment spectaculos

Radu Ștefan Bănică este mai pregătiti ca niciodată să câștige această Gală și să îi impresioneze din nou pe jurați cu talentul său, mai ales pentru că piesa "Footloose" este una dintre preferatele sale și îi aduce aminte de tatăl său. Acesta a fost extrem de entuziasmat de personajul pe care Ruli i l-a oferit, iar în culise la surprins pe Cristi Iacob cu mișcările sale.

Deși nu a prins anii `80, tânărul ascultă melodii din aceea perioadă, iar la repetiții a încercat să dea tot ce poate pentru a ieși o transformare spectaculoasă. Radu Ștefan a mai menționat că unele mișcări de dans le-a învățat de la tatăl său.

Concurentul are o coregrafie foarte grea de realizat, însă studiază din greu și acasă pentru a învăța dansul. Fiul lui Ștefan Bănică nu s-a lăsat până nu a învățat fiecare mișcare și ritm de dans.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, travesti excepțional în Kate Hudson

În culise, Cristi Iacob i-a oferit câteva sfaturi despre modul în care trebuie să facă coregrafia, dar i-a mărturisit și faptul că se potrivește extrem de mult cu personajul.

"Cred că îi place piesa, dar sper să nu îl ia valul"., a spus Ozana Barabancea

"El o să facă o actorie bună, de bună calitate, sunt absolut convins pentru că are o seriozitate extraordinar de mare și trage de el. Și vrea!", a adăugat Cristi Iacob în culisele emisiunii Te cunosc de undeva!

Radu Ștefan Bănică a făcut spectacol pe scena te cunosc de undeva

Concurentul a intrat pe scenă mai hotărât ca niciodată și a atras atenția juraților imediat cu coregrafia sa și ritumurile perfect sincronizate. Andreea Bălan a fost extrem de încântată și a ținut să de ridice de la masa juriului pentru a dansa pe piesa tânărului.

Radu Ștefan bănică a interpretat perfect piesa x și i-a lăsat pe toți cu gura căscată datorită talentului său spectaculos. Acesta a primit și o avalanșă de aplauze, cât și foarte multe felicitări din partea celor doi prezetatori ai show-ului.

"Te-ai sincronizat perfect și ai știut foarte bine coregrafia, nu te-ai uitat deloc stânga, dreapta. Te-am urmărit atent, atent, să te prind. Nu te-am prins! Ai fost în sincron perfect, mi-a plăcut foarte mult și s-a văzut ești în elementul tău. Deci, dragul meu, o carieră lungă îți prevăd. Și cu dans nu doar cu cântat. Ești minunat și ti s-a potrivit ca o mănușă piesa asta.", a spus Andreea Bălan, vizibil mulțumită și încântată de momentul concurentului.

Radu Ștefan Bănica a făcut un moment spectaculos, deși a avut parte de un mic incident pe care doare cei din platou l-au văzut. Acesta s-a împiedicat pentru o secundă, însă a trecut peste cu profesionalismul său și bucuria de pe față.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Cristina Vasiu, face furori cu primul ei travesti, transformată în Dan Bittman

"E o plăcere să mă uit la tine. Inițial îmi era frică că o să dai cu dinții în microfon, dar ai trecut peste, pentru că te bucurai pe scenă. Ai înțeles, despre asta e vorba!", a zis Cristi Iacob.

Tânărul a deschis Gala cu numărul 7 în forță și i-a impresionat pe toți jurați foarte rapid, în special pe Aurel Temișan, care i-a mărturirsit că este o adevărată amenințare pentru colegii săi de pe canapea, dar și o mare bucurie la fiecare apariție.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa

Mirela Vaida, provocare de zile mari la Te cunosc de undeva! "După asta, două zile n-am putut să strig copiii acasă... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Pepe îi impresionează pe jurați, transformat în Loredana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x