Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Cristina Vasiu, face furori cu primul ei travesti, transformată în Dan Bittman

În a doua ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Cristina Vasiu, cu piesa “Banii vorbesc”, transformată în Dan Bitman.

cristina vasiun te cunosc de undeva dan bittman Galerie
Te cunosc de undeva, 13 februarie. Cristina Vasiu | antena 1

Travestiul Cristinei Vasiu este unul de excepție, care respectă ca la carte tema banilor din această ediție. Frumoasa blondină s-a deghizat în Dan Bittman și va cânta celebra piesă “Banii vorbesc”.

Piesa e o provocare pentru tânăra artistă pentru că nu se potrivește tonalității sale, ea fiind soprană. De aceea, concurenta a muncit din greu pentru a ajunge să interpreteze piesa așa.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Emilia Popescu a fost o adevărată Cher de România! Actrița a făcut un show grandios

Piesa lui Bittman, o provocare uriașă pentru Cristina

“Cristina Vasiu este foarte feminine. E un moment foarte dificil pentru că este primul ei travesty. Ea nu a mai făcut niciodată așa ceva și teama mea e să nu cumva ca feminitatea aia să nu poată să o țină în frâu”, spune Cristi Iacob despre Cristina la repetiții.

“Mă interesează să cânți ca el, nu ca tine. Sunt niște mici chichițe pe care trebuie să le observăm și să le facem”, a sfătuit-o Ozana Barabancea pe concurentă.

“Nu! Nu! Frazezi ca tine, cânți ca tine”, a spus Ozana la repetiții când a văzut că tânăra artistă nu repetă cum ar fi vrut ea.

“Nu simt că pot să cânt așa”, a explicat Cristina după ce a spus că încerca să adapteze piesa la tonalitatea ei.

În ciuda impedimentelor de la repetiții, când a intrat în scenă, tânără concurentă a avut o explozie de energie și a reușit să facă show, cu un look de nerecunoscut.

După multă muncă apar și roadele

Cristina i-a împrumutat atitudinea și vocea lui Dan Bittman, făcând un spectacol total pe scena transformărilor.

“Doamne, ce piesă grea! Doamne, ce temă ai avut de făcut! (…) Pentru astăzi nu am decât îmbrățișări și felicitări, dar cred că poți mai mult”, spune Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a păcălit pe toți că este Lepa Brena și a cântat muzică sârbească

“Am fost ridicat de pe scaun de energia pe care a adus-o Cristina, cameleonică de altfel. Am crezut că vei fi foarte bună pe personaje feminine și că o să o dai în bară la personaje masculine, dar uite acuma te-au luat emoțiile (…)dar ai intrat în el cu o vână incredibilă”, a completat Aurelian Temișan.

“Ți-a fost frică de primul tău travesti, ai cântat cu furie. (…) Uneori furia și faptul că ai dat în ele e bine. (…) Bine pentru prima data, se putea mai bine, normal”, a adăugat Cristi Iacob.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Mirela Vaida, show total și cea mai sexy deghizare, transformată în Madonna... Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Pepe, show de senzație, sub o ploaie de bani, transformat în Adrian Minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x