Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. ADDA s-a transformat în Jess Glynne și a interpretat perfect "Hold my hand"

ADDA a realizat un moment minunat la "Te cunosc de undeva". Artisa s-a descurcat de minune în pielea personajului și a interpretat perfect piesa "Hold my hand" a britanicei Jess Glynne.

ADDA a luat atitudine și s-a transformat în Jess Glynne, a interpretat perfect "Hold my hand"
ADDA a luat atitudine și s-a transformat în Jess Glynne, a interpretat perfect "Hold my hand"

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

ADDA a fost una dintre cele mi spectaculoase apariții de pe scena "Te cunosc de undeva!", ediția 10, sezonul 15. Artista a intrat în pielea britanicei Jess Glynne.

Transformarea soției lui Cătălin Rizea a fost un adevărat fenomen. Aceasta a câștigat atenția și zâmbetele juraților încă din prima clipă.

Articolul continuă după reclamă

Artista a avut parte de foarte multe repetiții pentru a ieși ceea ce trebuie pe scena "Te cunosc de undeva!"

ADDA, show total la "Te Cunosc de Undeva"

Citește și: Momentul Addei a fost unul impresionant, jurații s-au ridicat în picioare și au început să danseze pe piesa ei.

Adda a lăsat balada și a cântat muzică populară la „Te cunosc de undeva”. Ea a demostrat că își poate depăși limitele și se poate adapta oricărui stil de muzică sau personaj dat de ruletă. Aceasta a primit laude din partea juraților, iar coregrafia a fost una excepțională.

"Te-ai ridicat ca o pasare Phoenix.", i-a mărturisit Cristi Iacob, mândru de prestația artistei.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Moment unic! AMI se transformă în Adrian Minune și cântă piesa "Alo, alo"... Te cunosc de Undeva 2020, editia 10. Cine a câștigat și cum arată clasamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x