Antena Căutare

Adda a lăsat balada și a cântat muzică populară la „Te cunosc de undeva”

De data aceasta, Adda a fost nevoită să își exerseze priceperea în materie de muzică populară, în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”!

Adda a lăsat balada și a cântat muzică populară la „Te cunosc de undeva” Galerie
ADDA, concurentă în emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Soția lui Cătălin Rizea (pe care de curând l-am văzut și în emisiunea „Chefi la cuțite” în calitate de concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu) a primit de la ruletă sarcina de-a se transforma în Puiu Codreanu, un artist extrem de îndrăgit de români, mai ales atunci când vine vorba de petreceri.

Obișnuită mai mult cu muzica pop și alte stiluri muzicale, Adda a fost nevoită să exerseze și să se antreneze din plin, pentru a demonstra încă o dată faptul că nu există o misiune prea dificilă pentru ea.

ADDA, spectacol la superlativ în sezonul 15 al emisiunii Te cunosc de undeva

După aventura din sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, cântăreața a devenit parcă și mai ambițioasă și acest lucru s-a văzut și în ediția 9 din sezonul 9 al show-ului „Te cunosc de undeva”.

Minuțioasă, atentă la detalii și muncitoare, Adda a învățat gesturile lui Puiu Codreanu și a repetat de nenumărate ori piesa „Lenuță, dragă Lenuță”, pentru ca spectacolul să fie unul la superlativ!

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Plină de entuziasm și energie, artista s-a dovedit a fi o elevă extrem de silitoare, lucru ce a fost pe placul juraților.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Spectacol magic la „Te cunosc de undeva”! AMI i-a cucerit pe jurați cu piesa „Dance Monkey”... Maluma și Gims sunt personajele cu care au strălucit Monica Anghel și Marcel Pavel la „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x