Antena Căutare

Adda a lăsat balada și a cântat muzică populară la „Te cunosc de undeva”

De data aceasta, Adda a fost nevoită să își exerseze priceperea în materie de muzică populară, în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”!

ADDA, concurentă în emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Soția lui Cătălin Rizea (pe care de curând l-am văzut și în emisiunea „Chefi la cuțite” în calitate de concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu) a primit de la ruletă sarcina de-a se transforma în Puiu Codreanu, un artist extrem de îndrăgit de români, mai ales atunci când vine vorba de petreceri.

Obișnuită mai mult cu muzica pop și alte stiluri muzicale, Adda a fost nevoită să exerseze și să se antreneze din plin, pentru a demonstra încă o dată faptul că nu există o misiune prea dificilă pentru ea.

ADDA, spectacol la superlativ în sezonul 15 al emisiunii Te cunosc de undeva

După aventura din sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, cântăreața a devenit parcă și mai ambițioasă și acest lucru s-a văzut și în ediția 9 din sezonul 9 al show-ului „Te cunosc de undeva”.

Minuțioasă, atentă la detalii și muncitoare, Adda a învățat gesturile lui Puiu Codreanu și a repetat de nenumărate ori piesa „Lenuță, dragă Lenuță”, pentru ca spectacolul să fie unul la superlativ!

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Plină de entuziasm și energie, artista s-a dovedit a fi o elevă extrem de silitoare, lucru ce a fost pe placul juraților.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Spectacol magic la „Te cunosc de undeva”! AMI i-a cucerit pe jurați cu piesa „Dance Monkey”... Maluma și Gims sunt personajele cu care au strălucit Monica Anghel și Marcel Pavel la „Te cunosc de undeva”...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x