Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Moment unic! AMI se transformă în Adrian Minune și cântă piesa "Alo, alo"

În cea de-a 10 editie a sezonului 15 de la "Te cunosc de undeva", AMI s-a transformat în Adrian Minune și a cântat melodia "Alo, alo". Momentul a fost unul de-a dreptul savuros.

AMI se trasformă în Adrian Minune și interpretează piesa "Alo, alo"

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Câștigătoare ediției opt și nouă "Te cunosc de undeva! 2020", a avut parte de o mare surpriză din partea Ruletei în ediția zece. AMI a primit un personaj foarte greu, Adrian Minune, iar melodia a fost una pe măsură.

AMI a avut o transformare uimitoare, la care a muncit și repetat foarte mult pentru a ajunge la unde și-a propus. Aceasta a intrat perfect în piele personajului și a cântat senzațional piesa "Alo, alo", cu care a distrat publicul și jurații.

AMI, transformare spectaculoasă în Adrian Minune la "Te cunosc de undeva!"

AMI a reușit să impresioneze jurații încă de la primeleacorduri. Presația ei a fost una dificilă, însă i-a ieșit fenomenal.

Citește și: AMI, în lacrimi după ce se transformă în Lara Fabian - "Je suis malade", la Te cunosc de undeva!

Plină de energie și optimistă, artista a depus foarte mult efort pentru a evolua și pentru a se acomoda cu acest stil de muzică, ce îi este străin.

Jurații au sperat că o vor prinde pe picior greșit pe AMI, dar nu au reușit. "Este fascinant! Este foarte greu să te transformi în Adi Minune, el este un munte de talent. Nu am văzut-o pe AMI în acest personaj, a fost fix Adrian Minune. Bravo AMI", i-a mărturisit Andreea Bălan artistei.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut spectacolul vieții lor... Te cunosc de undeva 2020, editia 10. ADDA s-a transformat în Jess Glynne și a interpretat perfect "Hold my hand&quo...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x