Căutare Live

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Monica Anghel și Marcel Pavel au făcut show cu personajele Sofia Vicoveanca și Andreea Marin

Monica Anghel și Marcel Pavel au realizat un moment cu adevărat remarcabil pe scena emisiunii "Te cunosc de undeva", ediția 10 din sezonul 15, atunci când s-au transformat în Sofia Vicoveanca şi Andreea Marin. Ei au interpretat piesa "Savetucă, Savetucă".

Monica Anghel și Marcel Pavel au făcut show cu personajele Sofia Vicoveanca și Andreea Marin

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Monica Anghel și Marcel Pavel au cântat perfect "Savetucă, Savetucă" și s-au făcut rapid remarcați cu transformarea unică. Cei doi au avut de parte de repeții foarte intense pentru a putea intra în pielea personajelor.

Misiunea a fost dificilă, cu personalități diferite și voci deosebite. Monica Anghel și Marcel Pavel au avut mult de lucrat, însă s-au adaptat rapid situației și au strălucit pe scena emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Momentul a fost unul de-a dreptul minunat, iar cei doi au primit laudele juraților. "Sunteți unu la unu, m-ați impresionat. Felicitări!", a mărturisit Andreea Bălan.

Citește și: Monica Anghel & Marcel Pavel se transformă în Gims & Maluma - "Hola Senorita", la Te cunosc de undeva!

Provocarea sezonului pentru Monica Anghel, care a interpretat-o pe Andreea Marin la "Te cunosc de undeva"

Sofia Vicoveanca și Andreea Marin au reprezentat o adevărată provocare pentru Monica Anghel și Marcel Pavel, însă cei doi s-au descurcat spectaculos pe scenă.

Monica a primit la repetiți câteva sfaturi pentru a se putea transforma în Andreea Marin. Pentru a o putea imita, a avut nevoie de câteva informații despre prezentatoarea TV.

Citește și: Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Florian Rus & Mira - "Străzile din Bucureşti", la Te cunosc de undeva!

Este o vedetă autentică și o persoană mai spumoasă pe scenă, în timp ce Sofia Vicoveanca este o doamnă "așezată" și perfecționistă.

"Mă voi uita tot timpul la modul în care țin microfonul. Andreea Marin ține tot timpul microfonul aproape de gură, iar Sofia Vicoveanca îl apropie doar atunci când vrea să cânte. ", a mărturisit Cristi Iacob la repetiții.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Tavi Clonda i-a cucerit pe jurati cu prestatia melodiei "Faith" a regreta... Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut senzație cu personajele Horia Brenciu ș...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x