Căutare Live

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. AMI a câștigat a 12-a ediție a sezonului 15, ”Te cunosc de undeva!”

AMI a câştigat cea de-a XII-a ediție a sezonului XV "Te cunosc de undeva!", după ce a cântat melodia "Poison" - Nicole Scherzinger.

AMI a câștigat a 12-a ediție a sezonului 15, ”Te cunosc de undeva!”

Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.

AMI s-a transformat într-o Cat women interpretânt piesa lui Nicole Scherzinger, în platoul Te cunosc de undeva! Spectacol plin de energie și senzualitate, cam așa a fost întregul moment, iar jurații au apreciat-o la maximum pe artistă.

AMI a câștigat a 12-a ediție a sezonului 15, ”Te cunosc de undeva!”

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. AMI a câștigat a 12-a ediție a sezonului 15, ”Te cunosc de undeva!”

AMI a câștigat a 12-a ediție a sezonului 15, ”Te cunosc de undeva!”

"Îmi cam plac momentele astea, sincer le așeptam! Astea cu dansul, fix momentele de care mie îmi era cel mai frică. Îmi plac pentru că mă provoacă mult mai mult, decât să am un personaj unde doar stau în fața unui stativ, mă solocită mult mai mult și îmi place tot ce e greu aici!", spune AMI în culisele emisiunii.

Deloc ușor pentru un artist să danseze și să cânte în același timp, AMI a reușit să creeze un moment demn de marile scene și să ia marele premiu la sfârșitul ediției cu numărul 12.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă sâmbătă viitoare, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 13-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Vezi momentul lui AMI > > > AICI

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Toto Dumitrescu a avut un personaj extrem de greu, dar a primit numai cuvinte de la... Cea de-a 12-a gală din sezonul 15 „Te cunosc de undeva”, lider de audiență la oraşe...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x