Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Monica Anghel și Marcel Pavel, duetul care a ridicat toată sala în picioare

În a XI-a ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Diana Ross & Boy George și cântă piesa "Upside Down".

De o provocare pe măsură au avut parte şi Monica şi Marcel, care s-au vor transforma în Diana Ross şi Boy George, doi ariști grei mai ales că le-a fost extrem de greu să falseze, având în vedere referințele.

Cu toate acestea, cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru l-au transmis tuturor. Au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Monica Anghel și Marcel Pavel, duetul care a ridicat toată sala în picioare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Monica Anghel și Marcel Pavel, duetul care a ridicat toată sala în picioare

Clipe tensionate în culise, Ozana a creat vâlvă

Marcel Pavel a fost destul de supărat în culise după ediția din gala cu numărul 11, atunci când el și Monica au avut de interpretat două personaje grele. Ozana Barabancea le-a comentat destul de dur momentul spunându-le, într-un fel sau altul, că nu au atins apogeul interpretării personajelor originale.

"Am avut o dezamăgire din partea unui jurat. Aici ar fi trebuit să nu se bage. Să-i spui Monicăi Anghel treaba asta sau mie, e teren minat, nu e ok. Să-și vadă acolo.. Să-și dea cu părerea, fin, așa, dar nu critic, că nu e ok. După aceea începem și noi și nu știu cine o să câștige. Eu zic că noi!", a spus cu nemulțumire Marcel Pavel.

În replică, Ozana a motivat că este un pic cam tipicară atunci când vine vorba despre un cântăreț de meserie. "Pe mine nu mă interesează ca lumea să cânte bine, pe mine mă interesează ca lumea, concurenții să se apropie cât mai mult de personaje".

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Ami în varianta Cat women. Duritatea Ozanei a motivat-o să facă un show exploziv... Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Romică și Adriana, transformarea care i-a pus la grea încercare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x