Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Toto Dumitrescu a avut un personaj extrem de greu, dar a primit numai cuvinte de laudă

În a XII-a ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Toto Dumitrescu se transformă în Ștefan Hrușcă și cântă piesa "Nunta de la flori".

Ștefan Hrușcă este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales pentru colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, iar în prezent este adus în platoul "Te cunosc de undeva!" de către Toto Dumitrescu.

"Ai avut personaj! Mi-ai adus delicatețea aia despre care vorbeam. Nu ți-a păsat că este un personaj greu, dar te-ai dus în el foarte bine, te felicit din tot sufeltul meu", a spus Cristi Iacob.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Toto Dumitrescu a avut un personaj extrem de greu, dar a primit numai cuvinte de laudă

Andreea Bălan a apreciat la maximum momentul prestat de artist: "Toto, mi-a plăcut foarte mult! Asemănarea este foarte bună și atitudinea și calmul și felul în care ai cântat".

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Toto a fost extrem de bun și a impresionat prin măiestria talentului său.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Toto Dumitrescu a avut un personaj extrem de greu, dar a primit numai cuvinte de laudă

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. ADDA, cea mai bună transformarea din toate sezoanele în Alex Velea... Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. AMI a câștigat a 12-a ediție a sezonului 15, ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x