Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Marcel Pavel și Monica Anghel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston și au adus în scenă un moment de excepție.

Monica Anghel într-o rochie înflorată și Marcel Pavel într-o țuntă neagră, transformându-se în Enrique Iglesias și Whitney Houston, în gala 13 TCDU Galerie
În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Marcel Pavel și Monica Anghel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston | A1.ro

Marcel Pavel Și Monica Anghel au primit de la ruletă o piesă de voce, sensibilă și lentă: „Could I Have This Kiss Forever”. Așadar, cei doi au pășit în gala cu numărul 13 al acestui sezon din Te cunosc de undeva, într-o manieră grațioasă.

La repetiții Ozana Barabancea și Cristi Iacob l-au sfătuit pe Marcel Pavel să cânte cât poate Iglesias, nu cât poate el:

„Tu ai voce mult mai mare decât băiatul ăsta”, i-a spus Ozana lui Pavel.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Monica Anghel și Marcel Pavel reproduc o scenă din "Fantoma de la Operă"

Cei doi au creat un moment elegant și senzual în același timp, pentru care au primit numai cuvinte de laudă din partea juraților.

Monica Anghel și Marcel Pavel, moment senzual la Te cunosc de undeva!

Temișan: „Tu, Marcele, Ți-ai voalat vocea, ți-ai subțiat-o. Dacă vorbim de Enrique, ai semănat.”

Ozana Barabancea: „Îmi place ce am auzit. Incontestabil, voi doi sunteți inconfundabili.”

Cristi Iacob „Ce moment elegant am văzut și frumos, și senzual. Tu te-ai ținut în frâu Marcel, ați fost pe tarlaua voastră la cântat. Pur și simplu sunt încântat de momentul ăsta.”

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda, cu ochii în lacrimi pe scenă, în pielea lui Jessie J. Ozana: „Ești fenomenală... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Toto Dumitrescu a adus pe scenă o versiune nouă a piesei Macarena, prin transformar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x