Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adriana Trandafir și Romică Țociu show total cu cea mai cunoscută melodie Genius

Adriana Trandafir și Romică Țociu au întinerit și s-au transformat în membrii unei trupe care a făcut istorie, Genius.

adriana trandafir si romica tociu pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adriana Trandafir și Romică Țociu transformați într-o trupă care a făcut istorie, Genius | antena 1

Personajele interpretate de Adriana și Romică au făcut la vremea lor furori în rândul tinerilor cu piesa Macho Man.

“Aici aștept să mă surprindeți voi. E o referință destul de slăbuță. Așa erau filmările la vremea respectivă și (…) nu vezi expresii, nu vezi mișcările foarte bine, nu vezi detaliile. Sunt niște puști care se joacă de-a Antonio Banderes și Catherine Zeta-Jones”, le-a spus Cristi Iacob la repetiții celor doi concurenți.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda, cu ochii în lacrimi pe scenă, în pielea lui Jessie J. Ozana: „Ești fenomenală”

“Nu cânți rău. Cânți bine, doar că tu cânți ca tine. Ea cântă un pic mai agresiv”, a sfătuit-o Ozana Baranbancea pe Adriana Trandafir.

Chiar dacă trupa Genius în videoclipurile lor nu păreau să aibă o coregrafie, Romică și Adriana tot trebuiau să improvizeze ceva care să semene măcar cu felul în care membrii trupei se dădeau în spectacol la vremea aceea.

“Eu cred că nu este o piesă pentru ei. Dar eu apreciez efortul lor. Văd că muncesc foarte mult, dar au avut momente și mai bune”, a adăugat Ozana. “Ce frumoși ați fost și cum v-ați susținut tot sezonul. Foarte frumos!”

Cei doi talentați concurenți și-au exprimat regretul pentru faptul că se termină frumoasa emisiune, iar Adrian chiar a lăcrimat.

“Ce-I acum, numai acum se întâmplă și este irepetabil”, a spus Adriana Trandafir plângând. Romică a luat-o în brațe și i-a spus că o iubește, cei doi fiind prieteni extrem de buni.

“Faptul că m-am reîndrăgostit de meseria asta este și datorită lui și în perioada asta atât de grea pentru noi în care nu am jucat”, a mai adăugat Adriana.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița

Cristi Iacob a ținut și el să le transmită un mesaj cuplului format din Adriana Trandafir și Romică Țociu: “Adriana, Romică, nici nu știți cât vă iubesc!”.

Cu părul bălai și tatuaj, iar el cu o cămașă focoasă, cuplul Adriana și Romică au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! pe ritmuri latino.

Trupa The Colors i-a susținut vocal pe concurenți, iar Aurelian Temișan și-a dorit să țină și el ritmul cu ei, cântând cu patos la microfon.

Ce au spus jurații Te Cunosc de Undeva 2020 despre transformarea Adrianei Trandafir și a lui Romică Țociu

“Să mă ierte cei de la Genius, dar dacă aveau energia voastră, eram mai bine cred eu. (…) Cuplul ăsta a fost inventat de Te cunosc de undeva! Chimia asta dintre voi părea că sunteți dintordeauna împreună”, a spus Cristi Iacob.

“Pâi voi nu știți, dar noi suntem dintotdeauna împreună. (…) O să prezentăm Observatorul”, spune Adriana râzând.

“A fost un moment frumos! Mă bucur că a fost tot baletul în scenă, (…) iar voi ați fost buni, ați fost frumoși (…) Trebuie să fie în finală, ei sunt de referință în acest sezon”, a spus Andreea Bălan despre momentul celor doi concurenți.

“Arta cere sacrificii și accidental tău și faptul că ești încă pe poziție și te concentrezi și dai tot ceea ce ai tu mai bun (…). Este o piesă grea”, a completat Ozana Barabancea.

“De 14 săptămâni nu vă dați în lături de la nimic, faceți de toate, repetați încontinuu, sunteți veteranii acestei emisiuni”, a mai adăugat Aurelian Temișan.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. ADDA a cântat Savage Love și a încercat să-l imite cât mai bine pe Jason Derulo... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Blondy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc la Te cunosc de undeva!  „Tocmai nouă să ni se întâmple asta!”

O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc la Te cunosc de undeva! „Tocmai nouă să ni se întâmple asta!”

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o nouă serie de transformări spectaculoase şi momente artistice de excepţie, dar şi multe faze amuzante, ale căror protagonişti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Vineri, 01.03.2024, 11:55
Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții. Jurata Te cunosc de undeva! nu a putut intra în casă la întoarcerea de la filmări

Andreea Bălan a fost nevoită să arunce cu obiecte în geam la miezul nopții. Jurata s-a confruntat cu o situație neplăcută când s-a întors de la filmările Te cunosc de undeva!

Joi, 29.02.2024, 13:14
Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Primul bonus al sezonului 20 se acordă sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva!

Seară încărcată de emoţie sâmbătă, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oară în sezonul 20, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastică a clasamentului.

Miercuri, 28.02.2024, 12:33
Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Ce punctaj au obținut

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024 a adus o surpriză atât concurenților, cât și telespectatorilor transforming show-ului. Puntele de la canapea au dat peste cap clasamentul, iar echipa câștigătoare a fost extrem de fericită.

Sambata, 24.02.2024, 23:20
Ultimele știri
x