Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. ADDA a cântat Savage Love și a încercat să-l imite cât mai bine pe Jason Derulo

ADDA s-a transformat în Jason Derulo și a pregătit o coregrafie de excepție în gala 14 a emisiunii Te cunosc de undeva!

adda pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adda travestită într-un dansator de excepție a cântat Savage Love | antena 1

Ultimul personaj al ADDEI înainte de marea finală este un american care a studiat teatru și balet, dar a devenit un musician de excepție și un dansator extraordinar.

ADDA a trebuit să se transforme în unul dintre cele mai solicitante personaje masculine din istoria emisiunii Te cunosc de undeva!

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Toto Dumitrescu a adus pe scenă o versiune nouă a piesei Macarena, prin transformarea în TYGA

“Diferența este între alura de boxer și vocea de tenor. Fii un pic mai gorilă”, a instruit-o Cristi Iacob.

Așa cum îi spunea coregrafa, dansul pe care trebuia să îl învețe a fost unul ușor golănesc și relaxat, apropiat ca stil de cel din Balcani. Cu un make-up de excepție, artista s-a îmbrăcat din nou în bărbat, fiind extrem de greu de recunoscut.

Baletul Furnix Team a ajutat-o pe ADDA să facă un show de excepție în ediția 14 pe scena Te cunosc de undeva! Dansul de excepție și vocea au ajutat-o să își pună din nou în valoare calitățile și talentul.

Ce a spus juriul Te Cunosc de Undeva 2020 despre prestația oferită de ADDA

“12 puncte pentru coregrafie! Bravo! Sunt o drăguță!”, i-a transmis Andreea Bălan Addei.

“Show total, relaxare în personaj. Nu știu dacă nu ai fost prea relaxată”, spune Aurelian Temișan despre reprezentația Addei.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houston

“Un pic prea relaxtă”, a completat Cristi Iacob.

“Foarte mult mi-a plăcut ceea ce am văzut! Mi-a plăcut coregrafia! (…) Nu m-a deranjat relaxarea ta. Mi-a plăcut că ai făcut și tu coregrafia”, a mai adăugat Andreea.

“Conform textului tău, you break my heart pentru că ne apropiem de final și ești din ce în ce mai relaxată, dar concentrate pe cee ace ai de făcut”, a spus Ozana Barabancea.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Show-ul Te cunosc de undeva! își alege finaliștii acestui sezon: “Îmi pare rău că se termină! Tot ce am trăit aici e ire... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Adriana Trandafir și Romică Țociu show total cu cea mai cunoscută melodie Genius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x