Căutare Live

Te cunosc de undeva!21 mai 2022.Ilona Brezoianu şi Florin Ristei devin Frumoasa și Bestia, în pielea Arianei Grande și John Legend

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei i-au interpretat pe Ariana Grande și John Legend, cu celebra melodie "Beauty and Beast". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17! Este pentru prima dată când concurenții joacă patru personaje deodată!

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei i-au interpretat pe Ariana Grande și John Legend, cu celebra melodie "Beauty and Beast". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17! Este pentru prima dată când concurenții joacă patru personaje deodată!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au fost provocați la maximum de Ruletă. Cei doi trebuie să cânte ca Ariana Grande și John Legend, în timp ce sunt Frumoasa și Bestia. Acesta este pentru prima dată când doi concurenți aduc în fața juriului și a oamenilor de acasă patru personaje!

Ne-au cucerit data trecută cu senzaționalii Adam Levine și Christina Aguilera, dar să vedem dacă reușesc de data acesta să devină Ariana Grande și John Legend, dar în același timp și Frumoasa și Bestia.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei i-au interpretat pe Ariana Grande și John Legend, cu celebra melodie "Beauty and Beast". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17

Pentru Ilona a fost destul de greu la repetiții, dar până la urmă a reușit să învețe notele muzicale înalte, alături de colegul său Florin Ristei.

Cei doi fuzionează extrem de bine împreună și experiența pe scenă și-a spus cuvântul, cel puțin în cazul lui Florin Ristei, căruia îi curge muzica prin vene. Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută. Show-ul a fost complet: mișcare scenică, performanță vocală și carismă!

Aventura tranformărilor a continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a patra gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Ilona Brezoianu şi Florin Ristei pe scenă.

Jurizarea cuplului Ilona Brezoianu şi Florin Ristei. Ce spune juriul despre prestația din 21 mai 2022 a celor doi

"Felicitări întregii echipe, O văd pe Ilona, Doamne, zici că este fericită ca o mireasă. Sunteți frumoși, aveți o frumusețe interioară care efectiv este emanată din toți porii voștri, vă completați foarte bine, îmi place linia melodică, ați cântat pe voci. Îmi place că ați rearanjat piesa, că v-ați pus în valoare.De fiecare dată mă surprindeți!", a spus Ozana Barabancea.

"Eu mă bucur că nu ați făcut Ariana Grande și John Legend! E unul dintre filmele mele preferate la care plâng de fiecare dată! A fost un moment la care am rămas cu gura căscată", a spus Cristi Iacob.

"Ilona ești atât de frumoasă în modelul ăsta de rochie. Ai o eleganță pe care probabil când te duci la piață nu o ai!", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă îl interpretează magistral pe Nelu Tudorache. Show cum nu ... Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au cântat piesa "Jaga Jaga" și au adus veselie î...
Ultimele știri
x