Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au urcat pe scenă cu piesa „Rowdy Baby”. Cum a arătat momentul

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au creat un moment de senzație pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 22 aprilie 2023. Cei doi s-au transformat în Maari 2 și au creat un moment unic.

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au urcat pe scenă cu piesa „Rowdy Baby”. Cum a arătat momentul Galerie
Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au urcat pe scenă cu piesa „Rowdy Baby”. Cum a arătat momentul | Antena 1

Anca Țurcașiu și Jean Gavril u creat o impresie frumoasă pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 22 aprilie 2023 cu piesa în indiană „Rowdy Baby”. Cei doi au fost aplaudați de toată lumea la finalul reprezentației, unde Anca s-a sărutat cu un dansator.

Cum le-a ieșit momentul „Rowdy Baby” Ancăi Țurcașiu și lui Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 22 aprilie 2023

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu transformarea lor din această ediție de la Te cunosc de undeva! în rolurile Maari 2, cu piesa „Rowdy Baby”, melodie în indiană.

Cei doi au avut parte de o coregrafie destul de dificilă pe care au executat-o foarte bine. Ce au zis jurații:

Jurizare Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 22 aprilie 2023

„Acest număr mi-a amintit de un moemnt din viața noastră. Ce dicție impecabilă, ce șansă are Jean să stea lângă tine să învețe de la tine. De la dans, espirație, cât de multe ai de oferit Anca, cât de gnroasă ești ca artist pe scenă. Ești atât de plină de generozitate, toți cei de la masă sunt fascinați de tine! Ați cântat amândoi, sunt mândră că sunt prietena ta”, spune Ozana Barabancea.

„Un moment fabulos de greu. Bollywood. Deci, mie mi s-a părut că a fost o luptă, în dragoste e și război. Dansul dragostei. Au dansat foarte bine pentru acest stil care este foarte greu. Mi-a plăcut foarte mult, Anca a avut o mică ezitare, în sincron, Jean a fost mai bine. Mi-a plăcut că ați avut acea mișcare jos-sus. V-ați mișcat cap-coadă. Per total, 90% a fost foarte bine”, spune Andreea Bălan.

„Când am văzut, am zis că e imposibil. Am zis că sunt atâtea detalii, dar ce mi s-a părut penibil e imitație de Michael Jackson. Au tot și nimic. E ca o shaorma cu de toate dansul acesa, dar ce mi s-a părut foarte tare e că ei depun un efort mare și le vine bine lor”, spune Mihai Petre.

„Performance mare! Dar revenind la personajele reale, s-a muncit frumos, v-a ajutat și fața să ajungeți la 99% din ce au cei doi protagoniști”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Mawaca. Cum a sunat piesa Dumbala... Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Amna și Misha, show-ul complet pe care l-au făcut în rolurile lui Jessie J și Aria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x