Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Dani Oțil și Răzvan Simion au câștigat ediția specială de Crăciun. Cui au donat trofeul

În Ajunul Crăciunului, telespectatorii Antena 1 vor trăi magia sărbătorii într-o ediţie specială a transforming show-ului Te cunosc de undeva!. 6 cupluri au spus „Da” provocării și s-au întrecut în momente spectaculoase, dar numai unul a câștigat trofeul.

Dani Oțil și Răzvan Simion au câștigat Te cunosc de undeva! ediția specială de Crăciun, difuzată în seara de Ajun, pe 24 decembrie 2022.

Antena 1

Răzvan şi Dani au acceptat provocarea ruletei şi în seara de Ajun au îmbrăcat straiele lui Moş Crăciun. Cei doi matinali au adus spiritul sărbătorii în casele românilor și cu o super transformare în Kurt Russel – „Santa Claus is Back in Town”, ei au reușit să câștige trofeul ediției speciale, difuzate pe 24 decembrie 2022.

Dani Oțil și Răzvan Simion au câștigat ediția specială Te cunosc de undeva! din 24 decembrie 2022

Îndrăgitul cuplu de prezentatori TV i-a cucerit atât pe jurați, cât și pe colegii de la canapea, dar și pe cei din public și astfel, au adjudecat trofeul ediției speciale de Crăciun.

„Ne-a făcut mare plăcere să fim alături de voi. Suntem doi Moș Crăciuni atipici, rar venim seara, de obicei vă spunem Neatza. Noi ne-am propun ca anul acesta să nu vă aducem nimic și să vă promitem că nu vom lua nimic înapoi. Este promisiunea noastră pe în seara de Crăciun vrem să o agățăm la reverul fiecărei haine. Vă mulțimim că ne-ați primit în gașca voastă”, a spus Răzvan Simion, înainte de a afla verdictul.

În timp ce Dani a adăugat: „Să ştiţi că indiferent de vot, e una din cele mai frumoase seri din anul ăsta.

Cu un total de 382 de puncte și o diferență față de locul 2, de 21 de puncte, Răzvan și Dani au câștigat gala din Ajun de Crăciun, dar în spiritul Sărbătorilor, ei au făcut un gest sensibil.

„Domnul Răzvan a zis mai devreme că nu a venit să ia nimic, puteți să îi dați premiul Ilonei, vă rog frumos”, i-a rugat Florin Ristei, chiar pe final de emisiune, iar cei doi s-au „conformat”, spre bucuria vedetei.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, moment magic marca Gheorghe Dinică și Gabi Lunc...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x