Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu s-au transformat în Elvis Presley, Regele Rock'n'Roll-ului

Carmen Chindriș și Romică Țociu au interpretat Elvis Presley, cu celebra melodie "Suspicious Minds". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a opta ediție a sezonului 17. Mișcările lor i-au înnebunit pe toți!

colaj de fotografii cu romica tociu si carmen chindris transformati in cantareti pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu s-au transformat în Elvis Presley, Regele Rock'n'Roll-ului | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Au avut un personaj extrem de greu în această seară, dar și foarte, foarte ofertant. Elvis Presley a propus ruleta și cuplul a trecut la acțiune. Regele este inegalabil, însă în aceeași măsură și concurenții noștri știu cum să se impună și să își arate talentul pe scena celor mai mari transformări.

Pentru Carmen a fost puțin dificil la lecțiile de canto pentru că tonalitatea era mai greu de imitat pentru ea, fiind o voce feminină extrem de puternică și electrizantă, însă de partea cealaltă a baricadei a fost mai multă încredere și relaxare.

Romică Țociu s-a arăta extrem de bucuros de personajul primit și a încurajat-o pe colega lui de scenă.

Carmen Chindriș și Romică Țociu au interpretat Elvis Presley, cu celebra melodie "Suspicious Minds". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a opta ediție a sezonului 17

Carisma și talentul sunt în din plin pentru cei doi și nu le rămâne decât să le exploateze la maximum pentru a impresionat juriul și telespectatorii și așa au și făcut!

Mișcarea scenică i-a trimis pe toți cu gândul la celebrul videoclip cu Elvis Presley, în timp ce cânta live celebra melodie "Suspicious Minds" și hipnotiza toate femeile.

Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută.

Citește și: Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au câștigat a șaptea ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva

Jurizarea cuplului Carmen Chindriș și Romică Țociu. Ce spune juriul despre prestația din 25 iunie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a opta gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Carmen Chindriș și Romică Țociu pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au devenit David Bisba și au cântat magistral "Buleria"

"Ați avut atitudine, ceea ce este foarte important. Mă luați cu voi de fiecare dată! Carmen, sunt un fan al tău, crede-mă! Îți admir curățenia și bucuria de a fi pe scenă și faptul că nu ești tentată să faci mai mult decât trebuie, ai o eleganță foarte frumoasă", a spus Cristi Iacob.

"Muzical vorbind, mie mi-a plăcut ceea ce am auzit și într-adevăr atitudinea face diferența. Vă felicit pe amândoi, tot ce ați făcut în acest sezon a fost foarte greu", a spus Ozana Barabancea.

"Romică, ție ți-a fost mai ușor pentru că tu având experiența de viață pe care o ai l-ai și prins și știm ce înseamnă amândoi. E mai ușor pentru tine să intri în personaj. V-am văzut pe amândoi, unul dădea la pește și altul trăgea înapoi", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, moment senzual marca Prince. Au făcut show cu piesa... Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au impresionat cu celebra piesă "Je ne regrette rien", d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x