Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano, transformare uimitoare în Joe Cocker - „Unchain my heart”

Rona Hartner și Johny Romano au surprins pe toată lumea cu transformarea în Joe Cocker și au primit felicitări din partea juriului și a colegilor de la canapea.

Rona Hartner și Johny Romano la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Rona Hartner și Johny Romano au surprins pe toată lumea cu transformarea în Joe Cocker. | Antena 1

Ruleta le-a dat o mare provocare Ronei Harter și lui Johny Romano, pentru gata cu numărul 12, dar pe care au primit-o cu inima deschisă.

Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Joe Cocker și au cântat „Unchain my heart” al Te cunosc de undeva! sezonul 12

De data aceasta, cea care s-a temut mai tare de piesa „Unchain my heart” a fost chiar Rona Harter. Timbrul unic al lui Joe Cocker este extrem de greu de imitat, însă Johny Romano a reușit cu succes.

„Îmi place mult să ascult. Aș putea să ascult și de 50 de ori fără să mă deranjeze”, mărturisea concurentul la repetițiile pentru canto.

Alături de dansatoare, și un decor pus la punct în cel mai mic detaliu, Rona Hartner și Johny Romano au reușit un moment spectaculos. Transformarea în Joe Cocker i-a ridicat la dans pe colegii de la canapea, iar încheierea anunțată de cântăreț încă de la repetiți i-a surprins pe toți.

Jurizare Rona Hartner și Johny Romano la Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022

„Așa voce, mă? M-a spart”, a simțit nevoia să spuna Eliza, după momentul celor doi din gală.

„M-au convins cu tușeul lor vocal, m-au convins cu intenția de a-l imita pe Joe Cocker. Au avut o misiune grea în această seară și s-au achitat de ea onorabil”, a spus Ozana Barabancea.

„Foarte, foarte aproape de adevăr. Și ca atitudine, și ca mișcare scenică. și ca greutate. Mi-a plăcut foarte mult pentru că ați fost împreună, ați fost o echipă”, a adăugat și Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, moment de senzație marca Fuego și Lidia Buble.... Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emilian și Wrs, moment emoționant marca Sam Smith. Cum a sunat „I' m not the onl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x