Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a emoționat pe toți deghizată în Mihaela Runceanu

Un moment cu totul și cu totul special din ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost atunci când Cristina Vasiu a imitat-o pe celebra Mihaela Runceanu.

Cristina Vasiu a devenit Mihaela Runceanu la „Te cunosc de undeva” 2021 Galerie
în ediția 4 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”, aceasta a primit sarcina de-a se transforma în Mihaela Runceanu | Antena 1

Cristina Vasiu este o fostă concurentă din emisiunea „X Factor”, care a decis să demonstreze că are stofă de artist și că poate face față provocărilor lansate de simpatica ruletă, în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Și fiindcă i-a simțit din plin talentul ieșit din comun, ruleta a decis să îi dea o provocare pe măsură. De data aceasta, în ediția 4 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”, aceasta a primit sarcina de-a se transforma în Mihaela Runceanu.

Cristina Vasiu a făcut spectacol în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” cu piesa Mihaelei Runceanu

Misiunea nu a fost una ușoară și, pentru ca spectacolul să fie unul la superlativ, Cristina Vasiu s-a antrenat intens timp de o săptămână, luând lecții de canto, de coregrafie și de mișcare scenică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Aici ai de făcut o poveste mai mutl decât emoționantă, peste fire”, a fost sfatul pe care i l-a dat Cristi Iacob frumoasei și talentatei Cristina Vasiu.

După zile întregi de repetiții și de studiat atent celebra artistă care a oferit românilor una dintre cele mai frumoase piese de iubire din toate timpurile, concurenta și-a făcut curaj și a urcat pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”, în ediția 4 din sezonul 16 al îndrăgitului show al transformărilor.

În timp ce a cântat melodia „De-ar fi să vii”, juriul și publicul au fost de-a dreptul fermecați de vocea plină de forță a concurentei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică a adus magia copilăriei pe scenă cu piesa lui Mihai Constanti... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Pepe l-a imitat perfect pe Leo Iorga și a făcut un spectacol magic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x