Live acum
Prime Time 20:30Adela

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a păcălit pe toți că este Lepa Brena și a cântat muzică sârbească

Cristina Vasiu s-a transformat în Lepa Brena, în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Spectacolul a fost la superlativ!

Ca show-ul să fie complet, Cristina Vasiu a fost acompaniată de cele două orchestre live ale show-ului „Te cunosc de undeva”, The Colours şi taraful Silvian Voicu

Antena 1

Cristina Vasiu este o fostă concurentă din emisiunea „X Factor”, care a decis să demonstreze că are stofă de artist și că poate face față provocărilor lansate de ruletă în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Aceasta a primit un rol destul de dificil chiar și pentru o tânără talentată și ambițioasă ca ea. Pe lângă greutatea faptului că a avut sarcina de a o imita pe cea mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor, aceasta a întâmpinat dificultăți și la interpretarea în limba sârbă, în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Cristina Vasiu s-a transformat în Lepa Brena în prima ediție din sezonul 16 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

După numeroase repetiții, frumoasa blondină a demonstrat că are un potențial uriaș și că poate lupta „cot la cot” cu celelalte vedete din show, în materie de travestiuri reușite!

„Este foarte sigură pe ea, este o fată cu o voce mare”, a mărturisit Ozana Barabancea, după câteva zile în care a făcut canto cu Cristina Vasiu.

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

Apoi a venit deznodământul și spectacolul a fost unul pe măsură! Concurenta a avut o energie debordantă și a impresionat cu vocea sa ieșit din comun. Ca show-ul să fie complet, Cristina Vasiu a fost acompaniată de cele două orchestre live ale show-ului „Te cunosc de undeva”, The Colours şi taraful Silvian Voicu.

Așa cum era de așteptat, juriul emisiunii „Te cunosc de undeva” a apreciat din plin prestația acesteia, în prima ediție din sezonul 16.

„Pentru tine e o provocare, dar pentru ceilalți ești deja un pericol”, a mărturisit Aurelian Temișan.

„Ești ca o împărăteasă, deții psihologia învingătorului: veni, vidi, vici”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!