Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 29 octombrie 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții demne de covorul roșu. Cum s-a transformat echipa

Prezentatorii Te cunosc de undeva!, jurații, dar și Crina Mardare, Furnica și Zarug s-au pregătit intens pentru a surpriză de zile mari în a opta ediție.

colaj foto transformari tcdu gala 8 Galerie
Prezentatorii Te cunosc de undeva!, jurații, dar și Crina Mardare, Furnica și Zarug s-au pregătit intens pentru a surpriză de zile mari în a opta ediție. | Antena 1

Cea de-a opta gală vine cu o mulțime de momente spectaculoase, dar și surprize pentru fanii transforming show-ului. Prezentorii au pregătit o surpriză de zile mari pentru telespecatori și ca de fiecare dată. ținutele tuturor sunt la înălțime.

Alina Pușcaș, apariție „înspăimântător” de frumoasă. Prezentatorii Te cunosc de undeva!, Crina Mardare, Furnica și Zarug s-au transformat în Familia Addams

La finalul ediției trecute, Zarug a venit cu o provocare pentru Alina Pușcaș și Pepe. „Ne-am gândit aşa, pentru că voi aveţi o viaţă prea uşoară, să vorbim cu ruleta, să vă pregătească şi vouă un moment. Şi pentru că tot vine Halloween-ul, nu cred că era o piesă mai potrivită pe care să o intepreteze oamenii care o duc uşor la această emisiune!”, a glumit Zarug, dezvăluindu-le că se vor transforma în celebra familie Addams.

Lor li s-au alăturat, de voie, de nevoie, Crina Mardare, profesoara de canto a transforming show-ului, Furnica – cea care semnează toate coregrafiile Te cunosc de undeva!, dar nici Zarug nu a scăpat.

Toți cinci au arătat spectaulos, iar momentul lor a făcut deliciul publicului. Mai mult, Alina Pușcaș a încercat să rămână în personaj pe parcursul întregii gale și a purtat aceeași ținută. Într-o rochie neagră, demne de filmele de Hollywood, prezentatoarea a cucerit pe toată lumea.

Andreeea Bălan, ținuta de excepție în care a strălucit, în a opta ediție Te cunosc de undeva!

Nici Andreea Bălan nu a fost mai prejos. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, jurata Te cunosc de undeva! a purtat o ținută, care, cu siguranță a atras toate privirile.

Vedeta a strălucit, la propriu, în cea de-a opta fală Te cunosc de undeva! într-o rochie argintie, cu pene, ce i-a pus în valoare trupul armonios.

Însă, detaliul care s-a observat atunci când s-a ridicat de la masa juriului este cel care a uimit, cu adevărat. Pornind din zona taliei, rochia Andreei Bălan a fost creată din frajuri prețioși ceea ce îi oferea un efect superb atunci când aceasta era în mișcare.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Lizzy Natanticu şi-a „terorizat” vecinii cu antrenamentele pentru Te cunosc de undeva! „La 2 noaptea repeta”... Te cunosc de undeva! 29 octombrie 2022. Emilian și WRS, transformare uluitoare în Lady Gaga. Cum au arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x