Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 29 octombrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano transformare de senzație în Marijuana și La Familia

Rona Hartner și Johny Romano au făcut senzație pe ritmuri de hip-hop cu transformarea în Marijuana și La Familia. Concurenții au cântat hit-ul anilor 2000 „Tupeu de borfaș”.

Rona Hartner și Johny Romano la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Rona Hartner și Johny Romano au făcut senzație pe ritmuri de hip-hop cu transformarea în Marijuana și La Familia. Concurenții au cântat hit-ul anilor 2000 „Tupeu de borfaș”. | Antena 1

Rona Hartner și Jogny Romano au venit pregătiți să ia cu asalt scena Te cunosc de undeva!, cu „Tupeu de borfaș”. Concurenții au făcut show cu transformarea în Marijuana și La Familia și au surprins pe toată lumea cu momentul lor.

Rona Hartner și Johny Romano au cântat „Tupeu de borfaș” la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum a sunat piesa hip-hop

În urmă cu nouă ani, piesa „Tupeu de borfaș” făcea furori printre fanii genului hip-hop. Colaborarea dintre Marijuana și La Familia a fost privită ca un manifest al băieților de cartier la avea vreme, iar Rona Hartner și Johny Romano au reușit să rereeze totul într-un moment marca Te cunosc de undeva!.

Concurenții s-au pregătit intens pentru transformarea din cea de-a opta gală a show-ului. Personajele în pielea cărora au intrat de această dată au cântărit mult pe umerii lor, mai ales pe cei ai lui Johny. Concurentul a fost extrem de bucuros când a aflat în cine se va transforma, mai ales pentru că este un mare fan.

Rona nu a fost chiar de aceeași părere, însă a dat tot ce a avut mai bun pentru transformarea în Marijuana, iar momentul lor a surprins pe toată lumea.

Jurizare Rona Hartner și Johny Romano la Te cunosc de undeva! 29 octombrie 2022

„Tu (n.r. Johny) ai cântat ca tine, un text pe care nu ți l-ai asumat. Și Rona, da. Am văzut un progres de la antrenamentele pe care le-am vizionat înainte și acum. Pentru că acel metalic al tău din voce, cred eu că l-ai ținut mai bine în frâu. Da, mi-a plăcut de voi”, a spus Ozana Barabancea, despre transformarea Ronei Hartner și a lui Johny Romano în Marijuana și La Familia.

„Ceea ce a simțit este că Rona a fost puțin overacting, ceea ce i-a lipsit lui Johny. Adică Johny este un drăguț, un finuț și oricât s-ar enerva mai mult ca Eminem nu poate să facă sau poate, dar încă nu ne-a demonstrat. Are timbrul cald care nu îl ajută să fie atât de tăios pe cât era Puya și a venit atunci Rona care a făcut un pic mai mult vrând să echilibreze balanța”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 29 octombrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Little Richard – „Tutti Frutti”. Cum le-a ieșit... Te cunosc de undeva! 29 octombrie 2022. Imagini din culise. Cum s-au transformat concurenții și prezentatorii în a opta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x