Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Pepe, transformat în James Brown, face un spectacol ireproșabil, uimindu-i pe jurați

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Pepe se transformă în această seară în James Brown, având o enrgie debordantă și o reprezentație de top.

pepe te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Pepe | antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Pepe ne surprinde cu o apariție excepțională. Pregătit să-și ia revanșa, Pepe era extrem de atent la repetiții pentru a face totul ca la carte.

“James Brown este o explozie, chiar și atunci când tace. Are o energie în el, este ca o bombă gata să explodeze”, îi explică Ozana lui Pepe.

“Intri în personaj, intri în sevraj”, îi zice Ozana la repetiții concurentului.

“Să vedem showman-ul James Brown”, spune Cristi Iacob, fiind nerăbdător.

Momentul energic al lui Pepe

“Îți simți fiecare durere a aparaului fotonator. Tu înțelegi ce înseamnă asta?”, îi mai zice Ozana lui Pepe.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, de nerecunoscut ca Joe Cocker și Tom Jones

“Mărturisesc că abia aștept să îl văd pe Pepe făcându-l pe James Brown. E un personaj fabulous. El deja s-a gândit la anumite lucruri”, spunea Cristi Iacob la repetiții.

Încrezător în propriile-I forte, Pepe urcă pe scena Te cunosc de undeva! gata să îi dea pe spate pe jurați.

Îmbrăcat într-un costum roșu și complet transformat, Pepe i-a fermecat pe jurați, dar și pe telespectatori. Deși nimeni nu ar fi crezut că Pepe ar putea să-și transforme vocea în asemenea mod, concurentul a dat tot ce a putut.

Cu energia la purtător, Pepe a dansat și a impresionat cu atitudinea lui, în timp ce Andreea Bălan s-a ridicat la dans.

Jurizarea momentului de excepție al lui Pepe

După terminarea interpretării lui Pepe, Liviu Vârciu a avut și el ceva de adăugat.

“Și acum vă întreb eu care e mai fericit. Ăla care e în relație sau ăla care nu e în relație? Unde-I dragostea din seara asta?”, spune Liviu Vârciu.

“Forță maximă! De la Pepe vrem tot timpul mai mult, deși uneori pare că a ajuns la limita superioară, dar data viitoare vine cu ceva în plus”, spune Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria Ciobanu

“Asta înseamnă să ai tehnică vocală. Atunci când credeam că ai obosit, din contra, ne-ai arătat prospețime, siguranță și precizie! Băgați la cap!”, a adăugat Ozana Barabancea.

“De ce nu m-am ridicat? (…) Ca să mă ridic la final”, mai spune Cristi Iacob.

“Ai fost bestial și numai tu puteai să-l faci atât de bine pe acest monstru sacru al muzicii. (…) Ai făcut pașii lui, te-ai jucat cu microfonul. (…) Ai fost o bestie!”, a zis Andreea Bălan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Cristina Vasiu, transformată în Margareta Clipa, aduce pe scenă dragostea rurală... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Emilia Popescu, metamorfozată în Adele, ne cântă despre suferința din dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x