Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică, transformarea de excepție care ar face-o invidioasă și pe Delia

În a noua ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Radu Ștefan Bănică a făcut un show inedit pe scena spectacolului transformărilor, deghizat în Delia.

radu stefan banica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică | antena 1

În gala Muzicii de Dragoste, Radu Ștefan Bănica s-a pregătit pentru nnou travesti, intrând în pielea Deliei Matache.

La repetiții, Radu a fost copleșit de emoții

“Deci eu abia aștept să-l văd pe tata când o să mă vadă în Delia la gala asta cântând”, spunea Radu la repetiții.

“Aici e o Delia dezlănțuită. E mai ceva decât Lady Gaga”, îi explică Cristi Iacob la repetiții, pregătindu-l pentru travesti-ul dificil pe care avea să-l facă.

“Cred că cel mai șocat o să fie taică-su”, a mai spus juratul Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria Ciobanu

“Acum cum o să te descurci cu dansul, cu Ioana, cu atitudinea, nu e treaba mea, dar mie tre să îmi cânți mămică 1 la 1”, i-a zis Ozana lui Radu la repetiții.

“Este o piesă de atmosferă, nu este o piesă neapărat de cântat pentru că are un videoclip foarte colorat și cred că o să ne ia ochii, dar mie tre să-mi ia urechile, nu ochii”, a spus hotărâtă Ozana.

“Pe mine nu mă sperie că atunci când o să mă văd cu perunca blondă, nu mai sunt eu Ștefan, o să fiu Delia, dar mi-o asum”, a spus Radu la repetiții.

“Mitralieră să fie gura ta aici!”, a mai adăugat Ozana.

Când i-a povestit tatălui său ce personaj are în această seară, Radu Ștefan Bănică i-a zis că ar fi mai bine să nu se uite la TV. Înainte de a intra în scenă, adevărata Delia a ținut neapărat să-I transmită un mesaj lui Radu.

“Ești foarte tare! Succes, îți țin pumnii!”, a spus frumoasa Delia într-un video pe care I l-a trimis lui Radu.

Momentul sexy și feminin al lui Radu Ștefan Bănică

Travesti-ul lui de excepție i-a surprins pe jurați, iar Radu a adoptat întocmai atitudinea Deliei. Cu o energie debordantă, Radu i-a impresionat pe spectatori.

Într-o ținută care l-a transformat complet și cu baletul alături, Radu a făcut senzație, i-a ridicat în picioare pe jurați și pe concurenții de la canapea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu au cântat "Pleacă" și au impresionat juriul

“Dacă cineva și-ar dori un nebun care să se arunce în cap de la etajul 20, tu ai fi ăla. Te arunci (…) ca nebunu, ori asta este o calitate a unui artist”, spune Cristi Iacob.

“Cu fiecare transformare, ne arăți că ești făcut pentru scenă. Mă bucur că te-ai prins repede la primele gale despre ce e vorba. (…) Un moment foarte bun, 1 la 1 cu ce a făcut Delia la Sala Palatului”, a adăugat Andreea Bălan.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Adriana și Romică, în pielea cântăreților Renée & Renato, au făcut un spectacol... Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Liviu și Andrei, învăluiți în romantism, se transformă în Lionel Richie și Diana Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x