Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 5 noiembrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, transformarea incredibilă în The Pointer Sisters. Cum au cântat

Jo și Liviu Teodorescu au făcut din nou o impresie bună la Te cunosc de undeva! sezonul 18 cu transformarea lor.

Jo și Liviu Teodorescu, transformarea incredibilă în The Pointer Sisters. Cum au cântat Galerie
Jo și Liviu Teodorescu, transformarea incredibilă în The Pointer Sisters. Cum au cântat | Antena 1

Jo și Liviu Teodorescu reușesc de fiecare dată să creeze show complet pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cum s-au descurcat!

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în The Pointer Sisters și au făcut show complet. Cum au apărut pe scenă la Te cunosc de undeva!

Jo și Liviu Teodorescu au reușit să impresioneze publicul și juriul cu transformarea lor în The Pointer Sisters, personaje despre care jurații au spus că sunt greu de imitat.

Iată ce au comentat aceștia despre momentul creat de cei doi concurenți:

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! sezonul 18, ediția din 5 noiembrie 2022

„Ce să zic, când s-a împărțit talentul, unora le-a dat cu carul și altora cu paharu. Îți place mult pe scenă, Jo. Te-ai odihni aici, te-ai trezi aici. Cât despre tine, Liviu, nu există provocare pentru tine la care să nu te descurci. Ai avut o frază frumoasă, în stil. Aveți talent, ce să mai zic”, spune Ozana Barabancea.

„V-ați armonizat foarte bine, v-a coafat această piesă. Jo, ai fost bună. Liviu, ai lucrat vocea aia de sus. Foarte bun momentul, un alt moment cotat cu multe stele”, spune Aurelian Temișan.

„Atâta carismă, atât talent, nu am văzut la multe echipe. Se vede că aveți talent. Foarte bine executate mișcările optzeciste. Dar a fost o poveste, un flirt foarte frumos. E bine că nu ați căzut în caricatură, ca în referință. Mi-a plăcut foarte mult de voi. Ați făcut varianta cu două surori”, spune Andreea Bălan.

„Eu fac doar o mică recapitulare. Jo a zis că începe să-i placă atât de tare la Te cunosc de undeva! E un cuplu care se sudează din ce în ce mai mult. Foarte bine, bravo”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 5 noiembrie 2022. Emilian și Wrs se transformă în Tudor Gheorghe. Cum au cântat „Mărine, la nunta t... Te cunosc de undeva! 5 noiembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Dan Spătaru și au făcut show. Reacț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x