Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, regal muzical emoționant, transformați în Annie Lennox și David Bowie

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Annie Lennox și David Bowie în a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024. Cei doi au reușit să emoționeze pe toată lumea cu interpretarea piesei „Under Pressure”.

imagine cu jo si liviu teodorescu la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Annie Lennox și David Bowie în a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024 | Antena 1

Jo și Liviu Teodorescu au reușit să îi emoționeze atât pe jurați, cât și pe colegii de la canapea, dar și pe telespectatori cu momentul din a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024. Cei doi s-au transformat în Annie Lennox și David Bowie și au cântat piesa „Under Pressure”, interpretată de celebrul duo ca un tribut pentru Freddie Mercury.

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Annie Lennox și David Bowie la Te cunosc de undeva! sezonul 20

În 1992, Annie Lennox și David Bowie au cântat „Under Pressure” în fața a 70 de mii de oameni, iar Jo și Liviu Teodorescu au reușit să aducă toată acea încărcătură emoționantă în platoul Te cunosc de undeva!.

Doar cu vocile puternice și cu relația specială dintre ei, conurenții pună în scenă un moment extrem de emoționant. Încă de la primele acorduri, cei doi au strălucit, iar jurații și colegii de la canapea i-au privit impresionați.

Ulterior, ei au dezvăluit că au petrecut mai mult timp la repetiții decât la orice alt personaj în care s-au transformat în acest sezon, iar la final, emoțiile i-au copleșit.

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024

„Este o bucurie și pentru voi și pentru noi să vă auzim. Mi se pare absolut genial că ați dus până la capăt acest moment”, a spus Ozana Barabancea.

„Pentru mine show nu înseamnă doar mult balet în scenă, poate să însemne și un moment atât de intim între doi mari artiști ai României, întruchipând alți doi mari artiști la nivelul lumii”, a adăugat și Aurelian Temișan.

„Pe mine m-a emoționat foarte tare gestul de acolo pentru că asta înseamnă că sunteți aici și că vreți să dați ce-i mai bun din voi”, a dezvăluit Cristi Iacob cu ochii în lacrimi.

„Jo, astăzi ai rupt! Iar tu ai fost un partener extraordinar. E primul moment la care mă emoționez real în această seară și mai uit de numărătoarea aceea cu bile și merită”, a completat și Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, moment latino inedit marca Ricky Martin. Cum s-au descurc... Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformarea „necesară” în Mario Fresh și Renvtø...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x