Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Raluka și Liviu Vârciu au devenit Maya Diab și French Montana, cu un show de neuitat

Liviu Vârciu și Raluka au făcut echipă și în prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” dela Antena 1 cei doi s-au transformat în Maya Diab și French Montana!

Liviu Vârciu și Raluka au devenit Maya Diab și French Montana la „Te cunosc de undeva” Galerie
Raluka a sedus publicul și juriul nu doar cu vocea, ci și cu mișcările sale de felină, în timp ce Liviu Vârciu a încercat să demonstreze că nu există rol prea greu pentru el! | Antena 1

„Să știți că am făcut tot ce a fost omenește posibil ca să vă scăpăm de Liviu și de Andrei. Cumva, cumva am reușit!”, a dezvăluit Cosmin Seleși, îndrăgitul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

De data aceasta, în sezonul 16 al îndrăgitului show al transformărilor, Liviu Vârciu a acceptat să facă echipă nu cu Andrei Ștefănescu, ci cu talentata Raluka, pe care publicul a putut s-o vadă și în cadrul emisiunii „Asia Express”.

Liviu Vârciu și Raluka s-au transformat în French Montana și Maya Diab în prima ediție din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Cu un moment ritmat şi oriental, cei doi și-au unit forțele pentru a-i imita pe Maya Diab şi French Montana. Împreună, cei doi au analizat extrem de atent piesa „Ya Nour El Ein”, un hit vechi, dar la fel de îndrăgit și în zilele noastre.

citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit pe toți

De Raluka ne-am convins deja că este o fire muncitoare și ambițioasă, mai ales după ce aceasta a reușit să pună mâna pe marele trofeu al emisiunii „Asia Express”. Rămâne de văzut dacă la fel de bine se va descurca și Liviu Vârciu sau dacă artista cu care face echipă o să-i „împrumute” din norocul ei!

Chiar dacă nu este cel mai silitor „elev” din lume, Liviu Vârciu s-a străduit să își învețe lecțiile cât mai bine, pentru ca momentul să iasă ca la carte.

Apoi a venit momentul adevărului! În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, cei doi au reușit să facă show încă din primele secunde și mulți și-au imaginat că pe scenă se află adevărații Maya Diab și French Montana.

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

Au fost clipe de magie curată, într-un regal de muzică orientală, lumini, decoruri și dans! Raluka a sedus publicul și juriul nu doar cu vocea, ci și cu mișcările sale de felină, în timp ce Liviu Vârciu a încercat să demonstreze că nu există rol prea greu pentru el!

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Update: Surpriza a fost mare când, la finalul primei gale din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ruleta a decis ca vechile cupluri să fie refăcute, adică Liviu Vârciu să se „recombine” cu bunul său prieten Andrei Ștefănescu, Iar Raluka și Ana Baniciu să facă din nou echipă împreună!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Emilia Popescu a fost o adevărată Cher de România! Actrița a făcut un show grandi... Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a păcălit pe toți că este Lepa Brena și a cântat muzică sârbeasc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x