Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Andreea Bălan și Alin Pușcaș, ținutele demne de covorul roșu din această gală. Cum au apărut

Andreea Bălan și Alina Pușcaș i-au cucerit atât pe cei din platoul emsiunii cât și pe telespectatori cu ținutele purtate în această seară. Deși jurata și prezentatoarea Te cunosc de undeva! au avut apariții la poli opuși, a fost greu să își iei ochii de la ele.

colaj foto andreea balan si alina puscas te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele purtate în a șasea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

În gala Te cunosc de undeva! cu numărul șase, Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins pe toată lumea cu aparițiile lor fără cusur. Jurata și prezentatoarea transforming show-ului de la Antena 1 au purtat ține demne de covorul roșu și au atras privirile, ca de fiecare dată.

Ce ținute au purtat Andreea Bălan și Alina Pușcaș în a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 19

În timp ce Andreea Bălan a purtat o ținută viu colorată, colega ei de paltou a optat pentru o salopetă neagră, transparentă.

În gala din această seară, jurata Te cunosc de undeva! a purtat o ținută compusă din două piese, care i-a pus trupul sculptat îne vidență. Dacă în partea de sus, ea a optat pentru un corset de un verde crud, în partea de jos aceasta a ales o fustă scurtă albastră, elementele completându-se perfect.

La polul opus, prezentatoarea transforming show-ului a surprins purtând un overall negru, dar transparent. Vedeta a intrat în platoul emisiunii cu lenejeria intimă, extrem de delicată, la vedere și a prezentat un look de la care cu greu îți poți lua ochii. Cu apariția ei senzuală, Alina Pușcaș i-a cucerit atât pe cei din plou, cât și pe telescptatori.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Damian Drăghici şi Cristina Stroe strigă „Cine e cu noi” sâmbătă la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, energie totală cu transformarea în Pharrell Williams. Cum le-a i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x