Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira, moment emoționant marca Elton John și Kiki Dee

Codruța Filip și Valentin Sanfira au pus în scenă un moment emoționant transformați în Elton John și Kiki Dee. Iată cât de tare s-au apropiat de referință, dar și ce au avut de spus jurații despre interpretarea piesei „Don't Go Breaking My Heart”.

Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Elton John și Kiki Dee la Te cunosc de undeva! sezonuș 19 | Antena 1

Codruța Filip și Valentin Sanfira nu au primit o misiune ușoară de la ruletă pentru cea de-a șasea ediție. În timp ce el a fost nevoit să se transforme într-un bărbat feminin, ea a devenit o femeie cunoscută pentru masculinitatea și puterea sa. Concurenții, însă, au dat tot ce au avut mai bun pentru acest moment „de cuplu”.

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au transformat în Elton John și Kiki Dee la Te cunosc de undeva! sezonuș 19. Cum au cântat „Don't Go Breaking My Heart”

Codruța Filip și Valentin Sanfira au mai avut un avantaj pentru tranformarea din aeastă seară. Echipa de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 care formează un cuplu în viață reală, avea deja chimia dintre Elton John și Kiki Dee.

Cei doi au reușit să se completeze perfect și să pună în scenă un spectacol emoționant, spre deliciul juraților și al publicului. Valentin a fost, din nou, nevoit să cânte în engleză, însă după multă muncă, acesta a reușit să impresioneze.

Jurizare Codruța Filip și Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! 6 mai 2023â

„Ești un cântăreț foarte bun pe populară și atunci când simți că nu poți să duci ritmic, numără-ți. Înțeleg că limba engleză nu îți e la îndemână. Pe când, tu (n.r. Codruța), ai fost delicioasă. Și mă oftic pentru că tu ai fost delicoasă”, a spus Ozana Barabancea.

„Am observat atenția la detaliu. Am văzut îmbrățișarea, am văzut cum Codruța a intrat cu brațul sus, la fix. Codruța, ireproșabilă, din punctul meu de vedere. Și finalul, conform referinței”, a precizat Mihai Petre.

„A fost Elton John și Kiki Dee și asta mi-a plăcut foarte tare. Deși la final, după ce ați terminat, v-ați îmbrățișat ca Valentin și Codruța și asta mie mi-a plăcut. Îmi faceți poftă să o iubesc pe Gabriela din ce în ce mai mult”, a adăugat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. WRS și Emilian, distracție la superlativ cu transformarea în Valahia. Cum a arătat mome... Te cunosc de undeva! 6 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae, transformarea delicioasă în Katy Perry și Snoop Dogg. Cum a sunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x